Ret Nemt!

25.08.2013 af: Tine Kategori: Inspiration, Mad

20130822-205425.jpg

Den anden dag da jeg stod nede i supermarkedet for at finde på aftensmad, slog det mig, at jeg i den grad mangler inspiration til nye retter. Vi kører rundt i de samme 10-15 retter, og det er jeg ærligt talt lidt træt af! Da jeg kom hjem lå der en mail til mig om at besøge retnemt.dk, hvor der både er måltidskasser og inspiration til nem mad. Jeg har allerede afprøvet deres sunde version af pasta carbonara med spidskål. Den kan klart anbefales, hvis man som jeg er til cremet pasta, men vil spare lidt på kalorierne.

Når jeg skal prøve kræfter med nye retter, så SKAL de være børnevenlige. Sofia spiser det meste, men nogle retter er bare ikke lette at spise for børn. Og hos os spiser man med sin egen gaffel, og der bliver ikke lavet flere retter. Så man spiser det, der bliver serveret 🙂

Er der forresten nogle af jer, som modtager måltidskasser? Vi har overvejet det et par gange, men det strander altid ved tanken. Selvom det er smart, synes jeg nok i virkeligheden at det er lidt for dyrt. Men jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke har regnet på det.

Indlægget er sponsoreret

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Ret Nemt!

  • You’re welcome:-). Lad mig lige vide hvis nogle af dem kan anbefales. Jeg pønser lidt på deres minestrone. Elsker nemlig supper – men det er bare heller ikke nemt at spise for mindre børn.

 1. Arla.dk har mange gode opskrifter, og tilmelder du deres nyhedsmail får du mail med forslag til hele ugen.
  Rema har ligeledes også forslag til mad til hele ugen.

  Min erfaring er at man sagtens kan planlægge med mad, også nye retter inspireret af nettet, og så skal man bare handle stort ind. Vi forsøger at handle en gang om ugen og så kun købe mælk, brød og frugt i løbet af ugen.
  Newyorkerbyheart.dk har også mange gode opskrifter. Tjek evt. hendes hjemmeside ud. Dog er hun meget syg og derfor kommer der ikke mange nye indlæg om mad/opskrifter, men der ligger mange gamle opskrifter.

  • Mange tak for de gode forslag. Jeg prøver at suge til mig for at lave noget lidt mere spændende mad – for både voksne og børn;-)

   Normalt handler vi også stort ind een gang om ugen, men her under barslen, så er det lidt lettere at smutte i supermarkedet. Men når jeg skal tilbage til jobbet skal vi helt sikkert tilbage til vores gamle model med madplan og storindkøb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier