Come Here!

05.07.2013 af: Tine Kategori: Detaljer, Inspiration, Nyt, Personlig pleje

image

Min søster forhandler Essie lakker i salonen, og det er ret farligt for sådan en som mig. Den nye sommerkollektion kom ind ad døren for et par uger siden, og jeg har allerede savlet over alle farverne. Jeg har været så heldig at få farven Come Here! i gave, men jeg overvejer stadig hvor mange, jeg selv skal købe. Er syv lakker mon for meget?!:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 thoughts on “Come Here!

  1. Så fin en farve – må ud og lure på den!
    Man skal aldrig gå ned på neglelak – så syv nye er meget passende 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier