Sommerbryllup

01.07.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Snik snak

Kjole fra H&M, bolero ukendt, stiletter fra Bianco, clutch fra Marc By Marc Jacobs, hår sat af Made By Bjørn & Mogensen

I lørdags var vi til festligt sommerbryllup i en odenseansk golfklub. Brudeparret blev viet på rådhuset for to år siden men et længe ønsket barn satte en kær stopper for deres planer om at gifte sig i en kirke på årsdagen. Så der gik lige et år mere, og nu venter brudeparret endnu en lille arving. De bliver dermed forældre til pseudotvillinger – ligesom kæresten og jeg. Good luck, siger jeg bare:-)… men mere om det i et andet indlæg.

Jeg fandt en gammel kjole frem fra gemmerne. Den passede perfekt til omgivelserne og heldigvis brød solen frem i samme sekund, som vi trådte ud af kirken. Jeg var ellers urolig for at jeg ville komme til at fryse, men blondeboleroen var det perfekte valg til aftenen, som bød på god mad, hyggeligt selskab og romantiske taler. Jeg er virkelig en sucker for kærlighedserklæringer, og kom da også til at knibe en tåre eller to i både kirken og til festen. Gommens tale til bruden var virkelig rørende, og da jeg havde frit udsyn til brudens våde øjne, så måtte jeg altså have Klenex’en frem.

Til et bryllup kommer man jo altid til at tænke på ens egen situation. Og vi var da også samtaleemne for en del af gæsterne. For hvornår skal vi giftes? Tja, det er et godt spørgsmål. Vi er jo egentlig et oplagt emne med en 2 ½ årig forlovelse, to børn og hus sammen. Men der er ikke planlagt noget. For sådan noget koster jo. Lige meget hvor low key jeg gerne vil have det, så løber det jo alligevel op. Så vi venter vel bare på at der skal komme nok overskud i kassen. Mon ikke bankmanden kan sørge for det inden for en overskuelig fremtid;-)

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

5 thoughts on “Sommerbryllup

  1. Pingback: Bryllupsklar hud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier