Daisy duft

11.07.2013 af: Tine Kategori: Inspiration, Personlig pleje

image

Mine forældre har haft denne skønne duft med hjem til mig. Jeg har kigget på den i et stykke tid, men da jeg har været gravid og ammende nærmest uafbrudt i 2 1/2 år, har jeg ikke brugt parfume i lige så lang tid. Men nu kan jeg snart se en ende på amningen, og glæder mig til at bruge duftevand igen.

Daisy fra Marc Jacobs dufter af sommer.. og appelsiner. Det er en virkelig frisk duft. Uhm…

Neglelakken er forresten Tart Deco fra Essie.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier