Monday Moments #11

24.07.2013 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

Lettere forsinket kommer mandagens momenter.

image

Turen gik til hovedstaden for at mødes med mor og søster. Vi havde nemlig givet min mor en billet til Robbie Williams i Parken, og inviteret os selv med:-). Så jeg lod kæreste og børn blive i Odense, og havde en tiltrængt dag for mig selv. Tine-tiden var tiltrængt, og det var lækkert kun at skulle tænke på mig selv. Mere af det, tak!

image

Vi spiste på LeLe, og fik god vietnamesisk mad. Ærgerligt at der ikke findes lignende i Odense. Jeg elsker mad med koriander, chili og kokosmælk. Uhm….

image

Bænket på en af de øverste rækker på B tribunen, ventede vi forventningsfulde på at charmerende Robbie skulle indtage den fantastiske scene. Han skuffede ikke, og koncerten var over al forventning. Han er jo så charmerende, at det halve kunne være nok. Og han har mange hits. Mine favoritter er Rock DJ og Angel. Sidstnævnte blev fremført som sidste ekstranummer, og trak tårer hos mig. Robbie sang det til perfektion, og han lod publikum synge ham ud. Så smukt!

image

Vi foreviger øjeblikket. Det var virkelig en fantastisk dag i perfekt dansk sommervejr og i dejligt selskab. Gid alle mandage kunne være sådan!

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Monday Moments #11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier