Monday Moments #12

08.08.2013 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

Sidste uge blev mandagens momenter sprunget over pga ferie uden 3 g forbindelse i udkantsdanmark. I denne uge er de lettere forsinket pga massiv feriehygge i det odenseanske hjem. Vi nyder dagene i haven, og kun idag har vi måtte trække indenfor efter at have overstået lægebesøg for både Anton og Sofia imorges.

image

Ude godt men hjemme bedst. Sofia elskede at holde sommerferie i mormor og morfars sommerhus, men hun nyder at være hjemme igen. Midt i al legen blev der dog tid til at nyde lidt melon ved havebordet. Bemærk gummistøvlerne. Hun kan selv tage dem på. Så de er favoritfodtøjet for tiden. Også selvom det er 28 grader.

image

Vi fik også plukket tomater på vores plante. Der er over 100 stk på. Dagens fangst holdt dog ikke længe, for hele familien er vilde med de hjemmedyrkede solmodne tomater.

image

Frokost udendørs er bare en fest. Og festen er ikke blevet kedeligere af at Anton nu kan sidde i en højstol. Han får jo fat i ALT på bordet, den langfinger. Men man kan se at han nyder at kunne følge lidt mere med i den resterende families gøremål.

image

Min store dreng er snart syv måneder, og han er godt på vej til at vokse sin storesøster over hovedet. Det bliver sjovt når han kan kravle eller gå for så skal Sofia nok få modstand. Lige nu styrer hun jo showet, men det bliver spændende at se hvordan hun reagerer når det er Anton, der stikker af med legetøjet.

image

Søskendekærlighed får mit moderhjerte til at smelte <3

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Monday Moments #12

    • Tak, Charlie. Mine mandage byder ikke på de mest spændende ting, men jeg kan selv godt li’ at følge med i andre bloggeres liv:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier