Lily Lolo

14.08.2013 af: Tine Kategori: Inspiration, Personlig pleje

Jeg sværger ellers til min L’oreal mineralpudder, men da Beautyakademiet gav mig frie tøjler blandt alle deres produkter, valgte jeg at prøve Lily Lolo mineralpudderen. Og jeg må sige at den virkelig er god. Så god at jeg vil bruge den fremover. Den er mere let end jeg er vant til, og jeg undgår det lidt pudrede look. Lily Lolo forsvinder ligesom lidt mere ind huden. Prisen på 200 kr er dog lidt pebret, men efter min erfaring holder sådan en dåse tæt på 6 måneder. Så mon ikke der er plads i budgettet.

Beautyakademiet byder, ud over mineralpudder, også på masker, plejende foundation, serum og mange andre gode ting til ansigtet.

Indlægget er sponseret i form af en gave

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 thoughts on “Lily Lolo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier