Fra hjemmefronten

24.09.2013 af: Tine Kategori: Baby, Hverdagens momenter, Snik snak

20130924-200107.jpg

Indlæggene er få og sporadiske for tiden, for vi er hårdt ramt af sygdom. Vi kører nu på tredje uge, hvor der er syge børn. De smitter simpelthen hinanden. Sofia startede med feber og hoste, og det har Anton nu fået. Og nu har Sofia ondt i maven, så mon ikke vi kan forvente det hos mindstemanden i næste uge! Bare lige for at sætte prikken over i’et, så har jeg også raget noget af det til mig. Så jeg ligger nu under et varmt tæppe med ondt i maven, kriller i halsen og trykken for ørerne. Dejligt!

Så nu ved I hvorfor der ikke kommer så mange opdateringer for tiden. Jeg er nemlig ikke nævneværdig flashværdig, og så kan overskuddet ligge på et meget lille sted. Vores nætter er nemlig kaos. De sidste par nætter har vi max fået to timers søvn i streg. Det kan altså mærkes når man også er max på om dagen, fordi ungerne jo selvfølgelig helst vil krybe helt ind under tøjet på mig.

Jeg vender dog stærkt tilbage. Jeg har nemlig fået fat på en masse spændende folk, som har været så søde at donere lidt gaver til jer. Så der kommer adskillige konkurrencer de næste par uger.

På genhør

Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “Fra hjemmefronten

  1. Øv, synes lige I har været syge? Det er da rigtig træls for børnene, og ja, også jer. Håber på god bedring for jer. Det må tære på kræfterne. Spændende med konkurrencer 😉

    • Ja, det synes jeg også. De sidste par uger er bare flydt sammen pga al den sygdom. Jeg ligner snart døden fra Lübeck grundet den ringe søvn:-)

      Håber konkurrencerne bliver vel modtaget. Jeg har arbejdet for at finde nogle spændende webshops.

  2. Åh det lyder ret hårdt og kan genkende det med at de små helst kravler under huden på en. Og uden ordentlig søvn er det bare nedslidende. Pyh. God bedring til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier