8 måneder

19.09.2013 af: Tine Kategori: Baby

20130919-151423.jpg

Anton har rundet de 8 måneder, og han er nu godt på vej til at blive en lille selvstændig tumling. Han begyndte at kravle for knap en måneds tid siden, og nu er næste mission at rejse sig op ad alting. Det kan være ret halsbrækkende at se på, men det er jo en del af deres udvikling. Så jeg prøver bare at begrænse faldulykkerne så godt, jeg kan. Kravleriet er nu meget hyggeligt for det er så livsbekræftende at høre ham komme kravlende når jeg går ind i et anden rum. Hvis jeg da får lov til at gå fra ham! For han er godt nok kommet i den alder, hvor jeg skal være lige ved siden af ham. Ellers stikker han i et stort skrig. Seperationsangsten er virkelig startet.

Søvnen er blevet meget bedre og mere stabil. Han sover som regel fra 19.30 – 6 med et par opvågninger for at få vand eller blive aet på kinden. I løbet af dagen sover han to lure på hver et par timer.

Højde- og drøjdemæssigt er han vist meget gennemsnitlig. Han vejer 9 kg og er 72 cm, og så bruger han str 74 i tøj. Lidt endu i hvert fald

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “8 måneder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier