Kendall on the Katwalk

14.09.2013 af: Tine Kategori: Nye køb, Personlig pleje

20130914-193232.jpg

20130914-193047.jpg

Jer, der følger mig på Instagram (tinethespacebetween), så igår at Sofia havde fået lov til at prøve min nye Opi neglelak. Nemlig Kendall on the Katwalk med blå glimmer.

Sofia har gennem flere måneder været meget interesseret i neglelak. Hun har lagt mærke til når jeg og andre har neglelak på. Og hun har også spurgt et par gange om hun måtte prøve. Men jeg synes 2 år var lige tidligt nok. Jeg overgav mig dog i fredags, da hun var syg. Hun fik på et par enkelte fingre, og var så stolt!! Hun stod helt rank med de to pegefingre strittende frem i luften, fordi jeg havde fortalt hende at det skulle tørre inden hun kunne lege igen:-)

Jeg havde selv lakken på igår, da den stod på kæresteaften. Har brugt Essies matterende lak over for at gøre den lidt mindre skinnende. Det ses bedst på det første billede, som er uden blitz.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier