Personal Shopper i Magasin

23.10.2013 af: Tine Kategori: Nye køb, Personlig pleje

20131023-171917.jpg

20131024-075528.jpg

20131024-075427.jpg

For noget tid siden luftede jeg min bekymring om at skulle opdatere min efterhånden noget slidte barselsgarderobe til smart arbejdstøj. En læser foreslog en personal shopper i Magasin. Jeg tyggede lidt på ideen, men havde egentlig slået det ud af hovedet igen. Men da min søde svigerinde for er par uger siden spurgte om hun skulle passe Anton en dag, skyndte jeg mig at booke en aftale alligevel. Tanken om at få en fuld garderobe et sted i stedet for at løbe hele byen rundt, var virkelig tillokkende.

Jeg var afsted igår og blev modtaget af søde Karen, som på baggrund af de spørgsmål jeg havde besvaret online ifm bookningen, havde fundet en masse tøj frem til mig. Og så var det ellers bare at prøve og prøve. Noget blev skrottet og andet blev hængt til side. Der blev fundet mere tøj. Og mere igen. Jeg tror jeg prøvede mindst 200 items!

Jeg kom hjem med tøj for over 6000 kr. Heriblandt var dog en vinterfrakke i uld til 1700 kr. Jeg skal nok løbende vise jer tøjet. Jeg er stadig lidt i chok over at have brugt mange penge. Fortrød mine køb ca 100 gange inden jeg var nået hjem. Var det nu også alle de penge værd? Havde jeg virkelig brug for al det nye tøj? Jeg er stadig ikke helt overbevist om at jeg beholder det hele. Jeg skal lige summe lidt over det hen over weekenden. Og prøve det sammen med noget af mit eksisterende tøj.

Selve seancen med den personlige shopper kan dog varmt anbefales. Man får prøvet en hel masse tøj, og får øjnene op for hvad der klæder en. Og så prøver man også noget, som man måske ville gå uden om hvis man bare shoppede selv. Jeg har fx købt en kjole fra Whiite, som jeg aldrig selv ville have prøvet. Så man får også rykket lidt ved sine grænser.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

11 thoughts on “Personal Shopper i Magasin

 1. Ej, hvor fedt at det kunne lade sig gøre! Du ser hamrende godt ud på de to billeder. Jeg er spændt på at se de items du beholder (hvis du da flasher det herinde) men det var super godt du kom afsted. Ja, 6000 kr. er vildt mange penge, men så skal du nok heller ikke bekymre dig om tøj det næste lange stykke tid.

  • Tak. Jeg synes jeg fik meget godt tøj med hjem. Men derfor var det stadig en kæmpe overvindelse at køre Dankortet igennem. For det er altså virkelig mange penge.

 2. Super godt, jeg sagde jo at du skulle tage i magasin 🙂

  Og nej, lad være med at returnere noget af det. Ja, gu pokker er det mange penge, men så holder du bare igen de næste mange måneder og så går det nok.

  Du ser så super duper godt ud på billederne – jobklar på den trendy måde.

  • Ja, jeg lyttede til dig. Dejligt at blive puffet lidt til! Ville aldrig have skænket det en tanke, hvis du ikke havde skrevet det.

   Jeg ender nok med at beholde tøjet. Som du siger så er det jo en investering i fremtiden.

 3. Pingback: Stella Nova t-shirt

 4. Pingback: Whiite Dress

 5. Pingback: Part Two Jeans

 6. Pingback: Efterårsgarderoben

 7. Pingback: bObles hos magasin.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier