Monday Moments #14

03.09.2013 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

Idag fik jeg besøg af min søster, som farvede og klippede de lange lyse lokker. Jeg er ikke blevet klippet og farvet siden april, så det trængte virkelig til den helt store tur.

Farven blev dog meget mørkere end forventet – og det er slet ikke mig. Så det bliver lavet om snarest. Kan slet ikke kende mig selv i spejlet.

Jeg bagte nemme gulerodsboller. Elsker sådan nogle boller, hvor man ikke skal have fingerne i dejen.

Var med Sofia til gymnastik for første gang. Hun er en bulderbasse, der elsker at hoppe, løbe og danse, så vi har længet snakket om at hun skulle starte. Og nu fandt vi endelig et hold, hvor toårige også er velkomne. Jeg tror hun nød det. Hun tog i hvert fald turen gennem forhindringsbanen 48 gange;-)

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Monday Moments #14

 1. Gymnastik med de små er så fantastisk. Vi startede med Tøsebarnet allerede inden hun blev 1 år gammel og kunne gå… I dag har vi et barn der er super langt fremme rent motorisk og man kan virkelig se at hun kender sin krop og ved hvad den kan…

  Og så er det også super hyggeligt at være med som forældre…

  Og håret: uha hvor jeg kender det. Synes dog det klæder dig med lidt mørkere.

  • Sofia er virkelig ikke god til at sidde stille, så gymnastik er det helt rigtige for hende. Hun hopper, løber og springer i puder hele tiden. Dejligt at se hende i hendes rette element. Anton begyndte til sansorik i fredags, så han også kan få brugt hans krop. Synes det er dejligt at lave noget med ham også.

   Tak mht håret. Jeg kan nu ikke vænne mig til det, så der kommer snart lyse striber i.

 2. Hvor er hun fin, hvorefter gymnastikdragten fra? Min datter skal nemlig starte til gymnastik på mandag og mangler er dragt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier