Monday Moments #13

27.08.2013 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

Mit håndled driller mig, så jeg har måtte låne kærestens skinne. Øv! Det er desværre nok fordi jeg løfter for meget rundt på to børn, men det kan jeg jo ikke ændre på. Så nu prøver jeg at aflaste det lidt. Læg forresten mærke til de lækre negle. En i min mødregruppe laver gelénegle, så jeg skulle være testkanin, da hun havde bestilt noget nyt grej hjem. Praktiske er de ikke, men de er vildt flotte.

Anton er begyndt at kravle lidt rundt, så nu er det med at holde øje med at han ikke får fat i ledninger eller små legesager. Han mestrer det stadig ikke 100%, så han kan blive ret frustreret når han ikke kan komme videre. Så får vi lige hans temperament at se:-)

Kigget på vintertøj til børnene. Faldt over denne super lækre Hummel dragt til barnevognen eller bilen. Den er smørblød. Den bliver de nok nødt til at have en af hver.

Overvejer om jeg skal investere i endnu et par sneakers. Mangler et par sorte, som jeg også vil kunne tillade mig at troppe op i på jobbet.

Modtaget pakker fra Redbird. En til mig og en til jer:-). Det er nemlig tid til endnu en konkurrence. Den kommer i løbet af ugen, så stay tuned.

Nydt at min lille purk stadig vil tage en lur på mig. Min hjerne skriger på at ligge ham ud i barnevognen, men mit hjerte smelter ved at have ham så tæt på. Mærke hans vejrtrækning, høre hans snorken og studerer hans buttede ansigt.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier