Room Tour: Køkken

03.09.2013 af: Tine Kategori: Bolig

Jeg har flere gange lovet at vise billeder fra vores nye hus – som jo ikke er så nyt mere, for vi har snart boet her i 6 måneder. Løftet er bare aldrig blevet opfyldt. Men nu kommwr de. Better late than never, ikk’?!

Huset er et parcelhus fra 1970, og flere af rummene er stadig de oprindelige. Bl.a. de to badeværelser. Heldigvis er de til at leve med, da de har blå fliser. Så de er vel nærmest på mode igen:-). Rummene skal selvfølgelig laves med tiden, men lige nu lever vi med de blå faver. Skal nok vise jer dem i et andet indlæg.

Det eneste vi gjorde, da vi flyttede ind, var at male i hele huset samt fjerne et gulvtæppe på Antons værelse. Så selvom de forrige ejere var tæt på 70 år, så har de haft en rimelig nutidig stil og har også sat huset i stand de sidste par år. Fx er der sat nyt køkken i for 8 år siden, og tag samt vinduer er kun to år gamle.

Køkkenet er et Hanstholm køkken. Med olieret bordplade og granit ved komfuret. Skulle jeg selv vælge, så havde jeg valgt et mere minimalistisk køkken, men der går altså lige lidt tid, før køkkenet skal skiftes. Og indtil da lever jeg med alle udskæringerne på lågerne, som nærmest suger støvet til sig.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

9 thoughts on “Room Tour: Køkken

 1. Nej hvor ser jeres køkken hyggeligt ud. Og ja, det er upraktisk med udskæringer på låger.
  Hvor stort er jeres hus ?

  Men dejligt at overtage et mere eller mindre indflytningsklart hus. Det gjorde vi også, og det passede os rigtig fint.
  Vi vil også gerne have lavet badeværelse om 10 år eller sådan noget. Det vi har kan sagtens bruges (malede fliser) som sælger havde gjort.
  Men man kan ikke få alt på en gang og jeg vil nu hellere have nyt køkken end badeværelse 🙂

  • Huset er ca. 165 m2 – de 30 af dem findes i kælderen, hvor der er gildesal med bar og poolbord samt vaskerum og viktualierum.

   Vores badeværelser fungerer også fint. Så vi venter også til de ikke kan mere. Kunne dog godt undvære det bidet, som står på det ene;-). Vi har dog bare smidt et puslebord hen over, så det forsvinder lidt.

 2. Ej, hvor har I det fint. Jeg var ellers lige ved at tro at det var et helt nyt køkken. Men kan godt se hvad du mener med at de suger støvet til sig, på lågerne. Som 70-årig har man selvf. også mere tid til at tørre støv af 😉 Glæder mig til mere ‘tour’ fra jeres hus 🙂

  • Tak. De har holdt køkkenet godt, så det syner faktisk nyere. Det passede mig fint med et nyere køkken, for ingen af os er særligt handye og sådan et nyt køkken kan jo koste kassen:-)

 3. Det ser da ganske fint ud køkkenet. Omend udskæringerne som du selv nævner er træls når man har små pilfingre 🙂

  Synes dog det sker lækkert ud alligevel 🙂

  • Tak. Overordnet er jeg også glad for vores køkken. Synes det er mega hyggeligt. Men skulle jeg selv vælge, så undgik jeg udskæringer på lågerne:-)

 4. Pingback: Room Tour: Spisestue

 5. Pingback: Room tour: Soveværelse

 6. Pingback: My Home, My House

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier