Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Room tour: Soveværelse

30.08.2015 af: Tine Kategori: Bolig

Tænkte at det var tid til lidt mere luren i mit hjem. Jeg har før vist spisestue, køkken og gæstetoilet frem. Vi bor i et parcelhus fra 1970, og har ikke gjort det store ved nogle af rummene. Værelsesfordelingen er lidt spøjs, da vores soveværelse egentlig har været en del af stuen + et lille værelse. Det betyder at Sofia har værelse i det oprindelig soveværelse og at Anton har det andet lille værelse. Den opdeling betyder at vi har et stort soveværelse, Sofia har et stort værelse og at Anton har et lille værelse (8 m2). Men det fungerer ind til videre. Vores dobbeltseng kan ikke være i det mindste værelse, for ellers var det jo oplagt med tiden at flytte derind, så Anton kunne få noget større. Vi har dog også overvejet at lade ungerne dele det store værelse, og så bruge det andet til legeværelse. Et alternativ kunne dog også være at udnytte vores kælder, og indrette den til “børneafdeling”. Det vil de nok blive glade for som teenagere:-). Dog synes jeg det hele er meget forkælet, for jeg er selv vokset op på et lille værelse, og jeg havde umiddelbart igen problemer med det. Så vi beholder vores værelser som det er nu.

Soveværelset er som sagt ret stort, da det er slået sammen af stue og et lille værelse. Dog er der ikke andet end etlillw indbygget skab, så pladsen bruges på kommoder til alt vores tøj. Drømmen er at få en skabsvæg, men der er ikke noget oplagt sted at gøre det, da rummet indeholder 2 vinduer. Det betyder at vi også vil skulle ændre ved deres placering, og så er vi pludselig ude i en større ombygning. Så kan vi nok godt leve med at have vores tøj i IKEA kommoder:-)

En af de ting, jeg synes, der er sværest i soveværelset er belysning! Der skal være lyst nok til at man kan læse en bog eller se sig selv i spejlet, men det skal også være dæmpet nok til at man ikke bliver blændet hvis en af ungerne tænder lyset om natten. En af de ting, der har taget længst tid, er at finde de rette lamper til soveværelset. Over sengen har vi et par clamp lamper, og i loftet nyerhvervelsen fra Bekko.dk. Bekko har et kæmpe udvalg af en masse lækre lamper, bl.a. den meget populære fjerlampe fra Eos. Jeg var meget tæt på at vælge den, men ved at min mand ville slå mig ihjel;-). Han ville synes det var den største støvfanger ever! Og det kan han nok have ret i. Men derfor er den skidepæn alligevel. Jeg endte dog med en rigtig fin Maria pendel fra Desire, og synes den passer fint i rummet. Og så giver den god belysning.

Vores soveværelse inde er holdt i hvidt, og der er kun lidt farve på tilbehøret. Fx har vi farvede filtunderlag på Kartell natbordene, farvede billeder på væggen, en blå sangfugl fra Kay Bojesen og en pink Nomess kasse, som jeg bruger til parfume, neglelak osv. Jeg drømmer om et smukt sengetæppe, men igen er min praktiske mand meget i mod det. Han gider ikke slås med det hver morgen og aften, så jeg nøjes med noget smukt sengetøj. Dette HAY sæt er en bryllupsgave og det er virkelig lækkert, synes jeg.

 

Print Friendly

2 thoughts on “Room tour: Soveværelse

 1. Blot et forslag, selvom du ikke efterlyser det 🙂 Hvad med en skabsvæg hvor kommoderne står nu? Evt. Ikea Pax med skydelåger.
  Ryk sengen mellem de to vinduer. Natborde på hver side, hvis hylden over sengen ikke kan være der. Kommoderne kan rykkes til sengen nuværende placering og tv’et henover.

  Hilsen en indretningsgal, som tror I kan udnytte pladsen i det lækre soveværelse bedre. Og undskyld hvis jeg overtræder en grænse!

  • Forslag er meget velkomne:-)
   Vi har kigget på IKEA Pax mange gange, men kan ikke rigtigt finde det oplagte sted til et skab. Væggen mellem vinduerne er nemlig kun 1 m, og der er radiatorer under begge vinduer. Så sengen kan ikke komme helt ind til væggen.
   Vi har haft sengen stående hvor kommoderne står nu, men det gav rigtig meget spildplads, og heller ikke noget oplagt sted til et større skab.
   Vi har flere gange snakket om at have et skab på den væg, hvor tv’et står, men vinduet går helt op til den væg, og derfor vil der blive et mærkeligt hjørne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier