Marc by Marc Jacobs Quilted Neoprene Tote

06.11.2013 af: Tine Kategori: Nye køb

Jeg har købt en gave til mig selv!. En tillykke-du-er-startet-på-arbejde-igen gave. En fin Marc by Marc Jacobs taske, hvor der er plads til både computer, pung, blok og andre nødvendige sager. Så behøver jeg nemlig ikke både at slæbe på computertaske og almindelig taske.

Tasken er købt hos Phigo, som lige nu giver 20% rabat på alle varer pga. deres 2 års fødselsdag. Brug koden “2år” i rabatfeltet ved bestilling. Jeg ved desværre ikke hvornår koden udløber. Hvis du har en svag sjæl, så lad være med at besøge Phigo. De har nemlig mange lækre mærker. Jeg nævner i flæng. Isabel Marant, Kenzo, New Balance og Michael Kors. Uha, det er farligt!!

Jeg bestilte tasken søndag aften, og den kom i går kl. 14. Så det er virkelig fornem levering. Oven i hatten er der gratis levering med GLS. I like.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Marc by Marc Jacobs Quilted Neoprene Tote

    • Det har lettet min morgen kun at skulle slæbe på én taske – altså samtidig med at have en 2 årig på armen samt hendes taske:-). Jeg synes det var pokkers besværligt at rende rundt med både dametaske og computertaske, så jeg er klart fortaler for at du bruger nogle penge;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier