Whiite Dress

07.11.2013 af: Tine Kategori: Nye køb

Kjole fra Whiite og flats fra Pretty Ballerinas

Her er jeg virkelig ude på dybt vand. Jeg går faktisk ikke så meget i kjole, men efter turen i Magasin prøver jeg at blive gode venner med min nye kjole fra Whiite. Og jeg må sige at jeg sagtens kunne blive fan. Faktisk pønser jeg lidt på at indvie kjolen til årets første julefrokost i næste weekend. Dog skal jeg lige have fundet et par tykke strømpebukser, der ikke åler. Kan I anbefale nogle? Helst uden alt for meget shine.

For at komme tilbage til kjolen, så var det aldrig en, jeg selv ville have valgt. Men da jeg fik den på, kunne jeg godt se at den sad pænt. Meget pænere end jeg havde forventet. Så jeg fik da rykket ved mine grænser ved at lade mig guide at den personlige shopper. Det er egentlig ret fedt. Hvad synes I om den?

Print Friendly, PDF & Email

17 thoughts on “Whiite Dress

  1. Tro det eller ej, men H&Ms strømpebukser i 200 denim er de bedste! Tykke, ingen shine og så kan de vaskes igen og igen og stadig se nye ud. De koster i omegnen af 70kr og er seriøst de eneste, jeg sværger til! Jeg har nogle der er 6 måneder gamle og kan seriøst ikke se forskel på dem og et nyere par 🙂

  2. Den klæder dig vildt godt! Så godt at jeg da overvejer den selv, da jeg har samme figur. Jeg trænger også til at få opgraderet mit look fra “mor” til “tjekket mor med job”!
    //B

  3. Jeg synes det er en super fin kjole og den klæder dig helt vildt godt 🙂 Jeg tror det er meget sundt en gang imellem at træde lidt uden for sin “comfort zone” selvom det kan være svært!

  4. Du ser super godt ud. Den er bare så pæn til dig, og kan sagtens bruges til julefrokost.
    Stylisten i magasin er god. Har selv været ved hende.

  5. Pingback: På Michelin restaurant i Hamburg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier