Something New – Jimmy Choo

01.01.2014 af: Tine Kategori: Lykken er, Nyt, Snik snak

Godt nytår! Håber I er nogenlunde friske. Jeg nåede at få lige under 3 timers søvn inden børnene vågnede. Gab! Heldigvis tog kæresten dem senere, og jeg fik en lille middagslur senere. Men jeg er godt nok stadig helt ør i hovedet af den afbrudte (ringe) søvn. Det var dog det hele værd. Vi havde en super hyggelig aften med godt selskab og formidabel mad.

Jeg har været så heldig at finde et par ubrugte Jimmy Choo stilletter på Trendsales. Der er bling og glitter for alle pengene. En fornuftig hæl, så man kan danse hele natten, men samtidig gå dagen efter. Hvad skal de så bruges til?? Jeg havde dem nemlig ikke på igår. Jo, vi har skam besluttet at gifte os til sommer;-). Efter over 4 år som kærester og med to børn og hus, så har vi endelig sat en dato. Det bliver 14/6-14. Kirken er booket, festlokalet er lejet,  kjolen og skoene er købt, og gæsterne har fået at vide, at de skal reservere datoen. Det bliver så stort!! Håber I vil bære over med bryllupsrelaterede indlæg de kommende par måneder. Jeg skal prøve at begrænse mig;-)

Lad mig dog endelig høre hvis I har nogle gode råd til den kommende brud. Jeg tager imod med kyshånd.

Print Friendly, PDF & Email

27 thoughts on “Something New – Jimmy Choo

 1. Tillykke! Hvor er du heldig med de sko! Det er sådan nogle jeg også drømmer om at iføre mig når vi skal giftes. Ikke for brudeskos agtige, glimmer og god hæl. Jeg er lidt misundelig! Jeg har nemlig kjolen (en Malene Birger), som jeg har drømt om, og som også er fundet billigt på TS. Og så har jeg kigget lidt på sko, samme stil som du har købt.
  Tillykke igen. Og godt nytår!
  //B

  • Tak og i lige måde, B!

   Skoene er efter min mening helt perfekte. Jeg ved at de vil være perfekte på selve bryllupsdagen, men også at de vil blive skambrugt mange år derefter. Nemlig fordi de er festlige, men ikke for brudesko agtige, som du siger.

   Jeg havde egentlig en drøm om at iføre mig et par Manolo Blahniks (dem som Carrie mister i SATC), men jeg må bare indse at de er for høje. Efter mine graviditeter har jeg mistet min evne til at gå i 9 cm hæle. Før kunne jeg ellers løbe i dem! Så nu står de bare i skabet, indtil de bliver solgt på TS.

   • Hvor er det sjovt du nævner de Manolo sko! Det er også dem, som har været mit udgangspunkt for ønsket til brudesko. Men nemlig højden har sat en stopper for den drøm. Hvad hedder dine Jimmy Choo sko? Måske skulle jeg begynde at gå på jagt efter dem.

    //B

    • Jeg tror de hedde Isabel Glitter Pump. Sælgeren havde vist oprindeligt set dem i Illum, men måtte have dem hjem fra USA fordi de ikke havde hendes størrelse.

 2. Stort tillykke med den kommende store dag❤️.

  Må 2014 blive et fantastisk år for dig og din lille familie

 3. Hvor fantastisk! Så må et tillykke jo næsten være på sin plads. 🙂
  Jeg venter selv spændt på, hvornår min kæreste falder på knæ, vi har været sammen i over 8 år, men min mavefornemmelse siger mig, at det vil ske her i år 2014.

  Jeg elsker simpelthen bryllupsrelaterede indlæg, så du behøver ikke at begrænse dig for min skyld. 🙂 Hvor bliver det spændende at følge med i dit eventyr.

 4. Stort stort stort tillykke…

  De eneste to tips jeg kan give videre er: husk lige at tjekke om du kan sidde ned i kjolen + spise en lækker 3-rettersmenu uden at kjolen strammer alt for meget… Jeg havde tjekket det der med at sidde ned, men der var ikke plads til maden = kjole alt alt for lille 🙁

  Det andet tip: Husk at nyde dagen for den går alt alt for stærkt…

  Endnu engang stort tillykke og blog endelig løs omkring planerne, jeg ææææællllsker bryllupper…

  • Tak. Det havde jeg faktisk slet ikke tænkt på. Kjolen skal dog sys en del ind et par måneder før brylluppet, så jeg må hellere tjekke det der.

 5. Du må endelig ikke begrænse dine bryllupsindlæg! 😉 Jeg skal ikke selv giftes indenfor nærmeste fremtid, men er der noget bedre end bryllupper?!
  – og sikke nogle fine sko! 😀

 6. Hvor er det bare nogle smukke sko! Og STORT tillykke med det kommende bryllup 🙂 jeg er ret ret sikker på, at jeg kan mindes, da du mødte kæresten 🙂 Hvor har I dog nået meget på kort tid!

  Jeg vil, som den gamle gifte kone jeg er, naturligvis gerne stå til rådighed med gode bryllupsråd, men ved ikke hvor jeg skal starte. Så i stedet vil jeg blot glæde mig til at høre meget mere om jeres store dag 🙂

  • Tak! Ja, vi har nået meget på rigtig kort tid. Vi er vist bare et eksempel på at når lynet slår ned, så er det bare med at slå til:-).

   Ha ha… Jeg har sikkert en del spørgsmål de kommende par måneder, så det er dejligt med en garvet rotte i feltet;-)

 7. Tillykke med at I har sat en dato – så bliver det lidt mere virkeligt!

  Jeg kan tilføje følgende gode råd:
  -Husk dine brudesko, hvis kjolen skal syes ind, f.eks. hos en skrædder. 😉
  -Husk brudebuketten når du skal op ad kirkegulvet! (Jeg glemte den!)
  -Nyd dagen og glem lidt alt det ‘man skal’. Det går så hurtigt!
  -Tag et par veninder med ud at købe/kigge kjole og dem der siger deres ÆRLIGE mening er guld værd. Jeg endte i en kjole jeg aldrig havde drømt om, fordi min veninde var med og overbeviste mig.

  Jeg glæder mig til at følge med i bryllupsplanlægningen.

  • Jeg havde heldigvis min søster med ud at købe kjole. Hun var guld værd. Dog var der ingen tvivl om hvilken kjole, jeg skulle vælge, da vi begge fik tårer i øjnene, da jeg tog den på;-)

   Skal prøve at huske buketten. Kan godt sætte mig ind i at man tænker tusind andre tanker på det tidspunkt.

 8. Uh! Tillykke – hvor er det dejligt for jer. Jeg glæder mig til at følge med i planlægningen – hold dig endelig ikke tilbage med bryllupsrelaterede indlæg! Mit allerbedste råd er at i skal huske jer selv i hele processen og lade være med at prøve at tilfredsstille alle andre 🙂
  Jeg er sikker på at i får en fantastisk dag 🙂

 9. Pingback: Jimmy Choo Brudesko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier