Lego Wear på CIFF

23.02.2014 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

20140221-111103.jpg

I starten af februar, før al sygdom, blev hele familien inviteret på CIFF i Bella Centret. Vi blev inviteret af LEGO Wear for at se deres kommende kollektioner. Anton sad pænt i sin klapvogn og var ret benovet over dukker i farverigt tøj, men Sofia var ikke til at styre på to tønder land. Hun var meget interesseret i den store lego væg bagved, og jeg måtte pænt forklare hende at man altså ikke bare kunne hive klodserne ned som man lystede.

20140221-111022.jpg

LEGO Wear lavet noget super flot og farverigt overtøj. Jeg elsker at der er knald på farverne, når det drejer sig om udendørstøj. Så mister man dem nemlig ikke så nemt af syne, når man er ude i haven eller på legepladsen.

20140221-110959.jpg

Sidste efterår var vi på udkig efter en soft shell jakke til Sofia. Denne kunne være et godt bud. Ærmerne ser nemlig ikke så lange ud. Det var nemlig problemet med dem, jeg kiggede på. De havde ualmindeligt lange ærmer. Det duer altså ikke at de skal være smøget op flere gange. Så bliver jakken jo umulig at bevæge sig rundt i.

20140221-111117.jpg

Der er vist ikke nogen tvivl om at LEGO Wear lever op til at være Fun & Playful.

20140221-111131.jpg

Når det kommer til hverdagstøj, så kan jeg godt lide de mere douchede farver. Her behøver det ikke være pang hele tiden. Jeg blev vildt forelsket i den gule bluse med tigeren og de seje mønstrede leggings til. Blusen har jo nærmest referencer til de populære Kenzo sweatere. Det vil jeg i hvert fald se, om jeg kan finde til Sofia når de kommer på markedet.

20140221-111226.jpg

Efter et par timer med børnemode var ungerne godt trætte og vi var ikke nået af Amager inden begge snorkede højlydt;-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Lego Wear på CIFF

  1. Hvor er det sidste billede bare skønt! Sovende børn er og bliver noget af det mest bedårende at se på 🙂

    Vi har faktisk aldrig prøvet noget Lego Wear herhjemme, men måske det skulle overvejes – det ser i hvert fald skønt ud!

    • Sovende børn er dejlige!! 🙂

      Jeg var faktisk positivt overrasket over Lego Wears tøj. Det bliver ikke skævt i vask, og så kan jeg godt lide at der er brugt lidt andre farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier