Kæresteweekend uden kæreste!

17.02.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Hverdagens momenter, Snik snak

 

Min weekend blev en del anderledes end planlagt. Kæresten og jeg havde for lang tid siden booket værelse på Bella Sky, og aftalt med mormor og morfar at ungerne skulle på weekend hos dem på Lolland. Men sådan blev det langt fra. Mormor blev nemlig syg i torsdags, og vi kunne godt se, hvor det bar henad. Hun blev ikke frisk til lørdag, og det endte derfor med at jeg måtte tage til hovedstaden alene. Både fordi jeg havde lavet en aftale med nogle “gamle” handelsskolepiger lørdag aften, men også fordi værelset på Bella Sky ikke kunne annulleres eller rykkes. Så jeg blev sendt af sted alene.

20140217-082158.jpg

 

Jeg kørte fra Odense om formiddagen, og tilbragte et par timer i Fields. Jeg tror nærmest jeg var i alle butikker, men jeg havde den dårlige shoppedag. Hvorfor er det altid sådan! For en gangs skyld havde jeg tid til at gå og ose, og så fandt jeg ingenting. Øv! Jeg spiste lidt sen frokost på Joe & The Juice inden jeg kunne tjekke ind på Bella Sky. Jeg elsker deres tunacado sandwich, og en god friskpresset juice er da heller ikke af vejen.

20140217-082111.jpg

Jeg var nærmest ved at tude i receptionen, da jeg skulle tjekke ind alene. Jeg havde virkelig glædet mig til en kærestetur, så det var lidt af et antiklimaks at skulle sidde alene på et værelse. Ikke at jeg gjorde det så længe, da jeg skyndte mig ud til pigerne, men når man havde regnet med noget andet, så var det lidt øv. Hotellet er dog rigtigt fint, og jeg fik et flot værelse.

Jeg havde været en tur i Irma inden min indtjekning, og jeg nåede derfor at slappe lidt af i sengen med et sladderblad, sodavand og chokolade inden den stod på tøsehygge om aftenen. Jeg har været et par gange på hotellet, men jeg har faktisk aldrig afprøvet deres spa afdeling. Det må blive næste gang. Nogle, der kan anbefale den?

Jeg havde regnet med at finde lidt nyt tøj i løbet af dagen, men min fejlslagne shoppetur betød, at jeg hoppede i en kjole fra skabet. Lidt leo skal man jo heller ikke kimse af:-). Jeg endte med først at være hjemme på hotellet igen ved 2 tiden om natten, så det var en rigtig hyggelig lørdag aften, sammen med nogle tøser, som jeg har kendt siden jeg startede på handelsskole i 1998. Vi har egentlig været ret gode til at mødes flere gange om året, men efter der er kommet børn til, så er det lidt sjældnere vi ses. Så denne gang, var der gået næsten 2 år. Så I kan nok gætte jer til, hvor meget sladder, der skulle indhentes:-)

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Kæresteweekend uden kæreste!

    • Det var sgu lidt af en skuffelse at skulle tage af sted alene, men forhåbentlig kan vi arrangere endnu en kæresteweekend i den nærmeste fremtid:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier