Overgangsjakker til de små

19.02.2014 af: Tine Kategori: Inspiration, Nye køb, Samarbejde, Tumling

Sidste efterår købte jeg en Mini A Ture anorak til Anton, og jeg må sige at det har været et af de bedste køb. Selvom jeg var lidt i tvivl fordi den jo skal over hovedet, så levede han nærmest i jakken fra august til november. Den er let foret, hvilket betyder at den med en varm bluse inden under sagtens kan bruges på de lidt koldere dage også. Faktisk kan jeg sagtens finde på at bruge den nu, hvis vi bare skal en kort tur i bilen, og han ikke skal opholde sig uden for. 

Jeg elsker at den går lidt op i halsen, for det er tit problemområdet med de helt små. Især hvis de samtidig har en lav body på. Han er dog ved at vokse ud af den, og jeg skal derfor have fat i en ny. Jeg har allerede købt en til Sofia hos smallfashion.com, men nu er det også Antons tur. Sidst havde han den i støvblå, og den farve var jeg faktisk rigtig glad for. Men denne gang kunne jeg godt finde på at hoppe på den grønne. Den er så frisk i farven.

Vi er faktisk rigtigt glade for Mini A Ture her hjemme. Anton har en Mini A Ture flyverdragt, og da jeg handlede hos Small Fashion sidst var der også et par gode tilbud, så der røg nogle af deres formidable bluse med i kurven. Bluserne er tight fit, hvilket passer godt til mine børn. Anton fik også et par stjernebukser, men nu er der kun blusen tilbage. De er dejligt kravle-venlige, så dem har han faktisk haft på i vuggestue i dag.

Small Fashion har 50% på det meste nu, så man kan gøre nogle kup, hvis man som mig, helst ikke giver 700 kr. for en jakke, som ungerne kan passe i max 6 måneder:-)

Indlægget er lavet i samarbejde med Small Fashion

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Overgangsjakker til de små

  1. Hej Tine.
    Jeg kan godt forstå, at du er vild med jakkerne! Men nu kommer jeg lige med en lille løftet pegefinger!!! Pas på med de jakker, hvor hætten ikke kan tages af!!! De er så farlige. Jeg har en veninde, hvis mand er falckredder. Han har desværre set alt for mange ulykker med børn, der hænger fast alle mulige steder, fordi hætten sidder fast på jakken

    • Hej Maria

      Vi er helt opmærksomme med det med hætterne. Jakkerne er ikke legejakker, så vi undgår heldigvis den problemstilling;-). Jeg har også hørt alle skræmmehistorierne om hætter eller halstørklæder, som sætter sig fast i legestativer osv. Det er jo frygteligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier