Forårsleg i haven

18.03.2014 af: Tine Kategori: Baby, Inspiration, Samarbejde

20140316-194958.jpg

20140316-195025.jpg

20140316-195122.jpg

20140316-195055.jpg

Inden regn og rusk nåede vi at nyde det gode vejr i haven. Alle, altså virkelig ALLE, legesager blev fundet frem og Sofia så det som sin fornemmeste opgave at vise Anton, hvordan han skulle gebærde sig med dem. Den lille mand så interesseret til, og man kunne se frustrationen i hans øjne når han ikke kunne følge med op i legetårnet eller med rundt på løbehjulet. Dog har han fundet ud af at bruge benene lidt, så han kan skubbe sig frem løbecyklen. 2-i-1 løbecyklen er fra Toysrus, og vi gav Anton den i gave, da han blev 1 år. Lige nu kører han med 3 hjul, men når han bliver lidt ældre kan den laves til en løbecykel med 2 hjul.  Toys R Us er i det hele taget så let at finde legetøj til ungerne i, for på deres hjemmeside, kan man søge efter netop legetøj til 1 årige drenge. Så får man simpelthen en fuld liste med egnede ting. Det er sgi da smart!!

Vi var faktisk forbi en af deres butikker for et par uger siden, og begge unger fik et sæt bilnøgler og en smartphone med lys og lyd. Begge dele er et stort hit, da de efterligner vores gøren og laden. Fx har Sofia altid bilnøglerne inden for rækkevidde når vi skal i vuggestue om morgenen. Hun vil så gerne låse bilen og døren ind til vuggestuen op. Så hun har nøglerne i lommen – ligesom mig:-)

Andre hits i haven er sansegyngen, rutsjebanen og sandkassen. Vi kan få flere timer til at gå udendørs! Så lad os håbe på at det gode vejr snart kommer tilbage.

Indlægget er lavet i samarbejde med Toys R Us

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Forårsleg i haven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier