Hverdagsglimt

11.03.2014 af: Tine Kategori: Baby, Hverdagens momenter, Lykken er, Snik snak, Tumling

20140311-195335.jpg

20140311-195410.jpg

20140311-195446.jpg

20140311-195433.jpg

Når man igen er ramt af snotnæse og samtidig arbejder i døgndrift, så er der ikke meget tid til at blogge. Weekendens vejr blev dog nydt i fulde drag og mens farmand pudsede formen af til det kommende VM i halvmarathon, så nød vi andre lidt tid på legepladsen. Vi bor i et villakvarter 5 km fra Odense centrum, og der er næsten legepladser på hvert hjørne. Og det nyder vi godt af. På trods af at vi har et fancy legestativ i haven, så trækker legepladserne mere, så vi slår tit et smut forbi.

Anton kan desværre ikke være så meget med endnu for han kan stadig ikke gå (den dovne hund

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Hverdagsglimt

 1. Hej Tine
  Tak for din fine hilsen på min blog. Indrømmer gerne jeg ikke lige kan genkende dig, men er også vildt dårlig til at huske sådan noget. Lidt sjovt du faldt over et lidt ældre et af mine indlæg og vi så bor lige i nærheden af hinanden. Jeg fik desværre ikke så meget respons på indlægget, så det blogger arrangement jeg havde i tankerne er lige lagt lidt på hylden.
  Vi nyder også godt af legepladserne heromkring. Dejlige billeder 🙂

 2. Jeg bliver så imponeret over folk der kan sådan noget. Jeg er nok nærmere typen, hvor folk brokker sig over jeg ikke hilser simpelthen fordi jeg ofte ikke kan placere dem.
  Jeg synes jeg kunne snuse mig frem til at du er fra Lolland. Hvor på øen er du vokset op? Jeg er selv fra Nykøbing F 🙂
  Kender du andre fynske bloggere med børn? Har jo ikke droppet arrangementet helt er bare lidt låst fast synes jeg.

  • Ja, jeg er født og opvokset i Nakskov, men har boet i Odense siden 2011:-)

   Jeg læser med hos en del andre fynske mødre, men har aldrig mødt nogle af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier