Shimmer Dress

04.03.2014 af: Tine Kategori: Nye køb

Med stærk inspiration fra Charlotte har jeg investeret i en ny festkjole. Jeg har umiddelbart ingen anledning til at tage den på, men jeg kunne simpelthen ikke lade sådan en smuk kjole gå min næste forbi. Især ikke når den er sat ned fra £225 til £62,50. Der skal nok komme passende fester i fremtiden. Alternativt så holder jeg sgu en stor fest – ud over det planlagte bryllup selvfølgelig!:-)

Kjolen er fra French Connection, og har den smukkeste rosa farve. Og så er den nænsomt strøet med pailetter. Ryggen (som jeg glemte at tage et billede af, doh!) har den smukkeste dybe udskæring. Kjolen fortjener bare at blive luftet til en fest. Måske man skulle troppe op til farmors 90 års fødselsdag i den. Det er dog nok ikke den fest med mest liv og dans:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

16 thoughts on “Shimmer Dress

 1. Hvor er den flot! Jeg elsker når folk skejer ud og tager smukke og meget gerne “over the top” kjoler på til fester! Skal der være fest,så la der være fest!
  Må jeg spørge hvad du gør i forhold til bh? Kan du godt have en kjole på uden eller? Jeg er nemlig ikke selv så pjattet med det.
  //B

  • Mht. bh, så kan man få nogle med “low back”, hvor de lukkes langt nede, og dermed ikke kan ses i en kjole med dyb rygudskæring. Eller også kan man få en “low back bra converter” (hos fx Asos), så man kan lave sin almindelig bh om til en med dyb ryg. Jeg er nemlig heller ikke meget for at gå uden bh. Jeg ville føle mig helt nøgen, tror jeg!

  • Do it! Den er så smuk. Den ville da være perfekt til en barnedåb – om end ikke så ammevenlig, hvis man skal det. Men nogle gange skal man ikke tænke pratisk, men bare give los.

   • Jeg ved desværre ikke helt om finanserne er til det. Men jeg kunne super godt tænke mig at se dig i den, da den über magre model på siden ikke rigtigt fortæller mig hvordan den ser ud 🙂 så kan jeg måske bedre overbevise mig selv om jeg skal eje den eller ej

    • Jeg skal se om ikke jeg kan finde en anledning til at hoppe i den, så du kan se den på;-). Ellers må du forbi Charlottes blog for at se hende i den, forhåbentlig.

     • Yay – vi skal vist have rigeligt med penge tilbage i skat, så jeg har bestemt mig for, at jeg gerne må købe den og have den på til barnedåb… der står, at den er forholdsvis stor i størrelsen, hvordan har du købt den i forhold til hvad du plejer at bruge?

     • Dejligt!!
      Jeg synes umiddelbart den er meget normal i størrelsen. Jeg har taget en uk 14, hvilket svarer til en str. 42. Og det bruger jeg normalt i tøj.

 2. Den er da virkelig fin! Og sikke et tilbud, så skal man jo købe den, anledning eller ej 😉 Glæder mig til at se den på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier