Dagens i leo bukser

28.04.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Bukser fra Saint Tropez, bluse fra 2nd Day og flats fra Pretty Ballerinas

Torsdag til fredag tilbragte vi nogle dejligt aktive dage med ungerne i Weissenhäuser Strand i Nordtyskland. Mobil, iPad og computer blev ikke tændt eller tjekket, og det var faktisk befriende. Jeg nød i stedet mine dejlige børn, og for første gang i 1½ år fik jeg læst i en bog. Det havde jeg virkelig savnet! Kan mærke at jeg skal prioritere læsningen lidt mere til hverdag og ikke bare smide mig på sofaen med iPad’en. Andre der har samme vane som mig?

Vi havde også fantastisk vejr i Tyskland, så jeg har fået en del sol i kinderne. Weissenhäuser har nemlig – udover indendørs bade- og legeland – også en sublim udendørs legeplads, og her brugte vi mange timer. Så mens Sofia rutsjede og Anton gravede i sandkassen kunne jeg nyde det gode vejr lidt. Jeg har kigget på en trampolin fra Bilka til haven. Er der andre der har erfaringer med sådan en? Jeg havde dog ikke taget andet end sneakers eller støvler med, så jeg kunne næsten ikke vente med at have bare fødder i ballerinaerne i dag. Det er bare indbegrebet af dansk forsommer efter min mening.

Bukserne er nye og fra Saint Tropez. Sidste år købte jeg samme model i en anden farvekombination, og da jeg levede i dem hele sommeren, var der ingen tvivl om at disse også skulle med mig hjem. De er lidt store i modellen, og selvom jeg har valgt en størrelse mindre end sidste år, så giver de sig rigtigt meget i løbet af dagen. Håber en vask kan krympe dem lidt, så de ikke bliver alt for posede. Synes godt det kan blive lidt sjusket at se på!

Reklame

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier