Jeg ønsker mig….

09.05.2014 af: Tine Kategori: Inspiration, Samarbejde

Jeg synes jeg mangler lidt ting i min garderobe og er for tiden på udkig efter:

  • En behagelig buksedragt – I weekenderne mangler jeg noget behageligt at trække i når det meste af dagen bruges på legepladsen eller på gulvet med ungerne. Jeg skal helst kunne både rutsje og bygge klodser i den, så den skal ikke være for sart. Derfor er det smart med et mønster, som kan skjule, at jeg kravler rundt i den. Denne er fra Selected Femme, og jeg kunne være et godt bud på en ny buksedragt.
  • Et par sneakers – Jeg ejer allerede et par New Balance, men gjorde den fejl at købe dem i grønne. De går desværre ikke til så meget, så jeg kunne godt tænke mig et par mindre larmende. Hvide er nok ikke så praktiske, men pæne er de! Og så kan jeg samtidig bruge dem på arbejdet også.
  • En lille jakke – Jeg bruger blazere og små jakker nærmest hele sommeren, da de er så lette lige at smide over skulderen. Min veninde havde en Ralph Lauren denimjakke på den anden dag. Den var super fin, og jeg må på udkig efter noget lignende. Kan godt lide den mørke nuance, og denne fra Cheap Monday har også en passende længde. Den skal nemlig ikke være for kort, når man som mig ikke har så meget talje tilbage.
  • En stor taske – Når vi er ude med børn i et par timer, bruger jeg ikke pusletasken mere. Jeg smider bare et par bleer og lidt vådservietter i min egen taske. Men det betyder også at der gerne må være lidt plads i tasken, for ellers drukner mine egne ting. Tasken fra Erbs og Bjerke er super fin. Og til 500 kr., så er den jo nærmest et kup. Der er jo plads til både pc og iPad også.
  • Tynde armbånd – Jeg er endnu ikke typen, der har armen fyldt med armbånd, men jeg synes det ser super fedt ud. Dog vil jeg gerne holde dem spinkle. Meget gerne med bling.

Alle tingene er fundet hos ogco.dk, som tilbyder gratis fragt ved køb over 500 kr.

Indlægget er lavet i samarbejde med &Co

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Jeg ønsker mig….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier