Skønhedsrutiner

13.05.2014 af: Tine Kategori: Personlig pleje, Samarbejde

20140509-152916.jpg

Med to små børn har jeg ikke mange minutter til at blive klar om morgenen, men dette er min sædvanlige kit. Jeg går sjældent uden for en dør uden nogle af tingene.

Concealer – Jeg starter altid med at putte L’oreál True Match concealer under øjnene og i næsefløjen. Concealeren har en lille pude i enden, men jeg bruger en stor pensel fra Nilens jord til at tone ud. Hvis jeg har urenheder, så bruger jeg den også på dem.

Mineralpudder – Jeg har i flere år brugt mineralpudder og startede med at bruge en fra L’oreal. Lige nu bruger jeg dog Lily Lolo, og når den er tom prøver jeg en fra Youngblood. Jeg synes meget det handler om at prøve sig frem, og jeg har faktisk ikke været utilfreds med nogle af dem. I perioder har jeg ikke brug for så meget dækning, så det kommer jo også an på det.

Blush – For nylig købte jeg en Nilens Jord shimmer blush i Matas. Den har en frisk lyserød farve, så man skal være lidt forsigtig med den. Men den giver lige kinderne en dejlig glød.

Mascara – Jeg har i mange år sværget til Maybellines Volum’ Express The Falsies vandfaste mascara. Den formår at give mine lange vipper volumen. Jeg har nemlig ikke brug for at forlænge dem, men for at gøre dem tykkere. Det klarer Maybelline umiddelbart bedst. Dog bruger jeg ALTID en vippebukker først, for ellers stritter mine øjenvipper i alle retninger. Jeg er dog ikke helt tilfreds med den, jeg bruger nu, så hvis I har nogle anbefalinger, så sig gerne til.

Øjenbrynsblyant – Jeg har egentlig ret mørke bryn fra naturens side, men tegner dem alligevel op for at udligne eventuelle lysere nuancer. Jeg kan godt lide at blyanten har en børste i enden, og bruger derfor L’oreál Color Riche i en mørk brun. Den giver flotte og veldefinerede øjenbryn.

Øjenblyant – Jeg bruger streg på den våde del af øjet, og bruger for tiden en Yves Rocher, som jeg fik tilsendt til test for nogle måneder siden. Den er dejlig blød i konsistensen, og kan derfor tones ret meget ud, så man opnår et lidt mere naturligt look.

Hårspray – Normalt bruger jeg hårspray fra Davines fra min søsters salon, men har haft en Tigi Bead Head Maxxed Out hjemme til test. Den har sindssygt meget hold, hvilket jo er fint til fx opsat hår, men når jeg har løst hår, så vil jeg gerne have at mit hår kan bevæge sig. Og det er den altså ikke så god til. Håret bliver lige som for stift til at kunne bevæge sig naturligt. Jeg har brugt dem som finish spray, men den kan også bruges i fugtigt hår før føntørring. Det kan være jeg skal teste af om det giver mindre massivt hold. Tigi Bead Head kan fås her.

Mine produkter står samlet i en makeup taske fra Marc Jacobs. Den er lige på det mindste, men så lærer man jo at begrænse sig:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 thoughts on “Skønhedsrutiner

  1. kender du nicehair.dk ? de har mange gode tilbud på hårprodukter og make up og alt muligt andet sjovt 🙂

  2. Pingback: Min yndlingsmascara til lange fyldige vipper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier