Nutrilett kickstart

22.05.2014 af: Tine Kategori: Inspiration, Samarbejde, Snik snak

For et par uger siden fik jeg en mail om jeg ville teste en 3-dages kickstart diæt fra Nutrilett. Mailen kom egentlig som sendt fra himlen, for når man nærmer sig ens bryllup, så kan man ikke lade være med at tænke lidt på vægten. Så jeg ville gerne udfordre mig selv lidt for at se om jeg ville kunne holde mig til så streng en diæt (det var trods alt kun tre dage).

Start Now kassen indeholder ALT hvad man må spise i tre dage. Til morgenmad drikker man en shake, til frokost spiser man en proteinbar og til aftensmad får man pasta eller suppe. Derudover er der to mellemmåltider til hver dag: grøntsagssuppe og tomatsuppe, og en daglig dessert. Man får omkring 830 kalorier om dagen, hvilket jo er en del under de ca. 2000 kcal, som kroppen normalt bruger.

Jeg har aldrig været på erstatningskure, dvs. kure, hvor jeg skar al mad væk og erstattede det med shakes, barer eller lignende, så det var lidt af en overvindelse for mig at skulle drikke et glas jordbærmælk til morgenmad og spise en chokoladebar til middagsmad. Faktisk var jeg på dag to så sulten, at jeg var ved at gå ud af mit gode skind. Jeg synes det var rigtigt svært at have energi til en hel arbejdsdag med den medfølgende diæt. Især den dag, hvor jeg skulle til cross fit om aftenen, var jeg virkelig i energiunderskud.

Jeg kom dog nogenlunde igennem de tre dage, og sagde endda nej til både morgenbrød, smørrebrød og romkugler på jobbet (hvorfor skal det altid være dér når man ikke må få det?!). Vægten sagde -0,6 kg efter de tre dage, så et eller andet har det da sat i gang. Dog synes jeg det er meget drastisk at skære al almindelig mad væk, og jeg vil nok ikke gøre det igen. En almindelig kostomlægning bør kunne gøre det samme på tre dage.

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Nutrilett kickstart

 1. Ja, det er ikke mange kalorier at klare sig på. Og træner du, synes jeg nok også man burde tage en bar mere.
  Jeg gik selv på delvis pulverkur inden vores bryllup. For mig virkede det at vide præcis hvad jeg måtte spise, da jeg ellers kommer til at snacke og spise store portioner. Jeg var sulten, hvilket man vender sig til, og kunne skyde det med kaffe, cola light og masser af vand. Derudover tillod jeg mig fx at spise lidt kage til min fødselsdag og spise mad når der var noget ekstra lækkert eller jeg trængte for meget. Der røg 10 kg på knap 2 mdr. Uden træning. Så jo det er jo effektivt nok, men det er ikke pissesjovt, og man skal virkelig tænke over det når man går tilbage på alm mad så man ikke tager det hele på igen.

  Heæd og lykke Tine.

  • Jeg er simpelthen alt for meget nyder til at kunne klare mig på en pulverkurv. Jeg tror sagtens man vil kunne spise “almindelig” mad og stadig klare sig på så få kalorier. Jeg har i hvert fald nogle gange levet på ca. 1000 kalorier, og ikke været sulten på samme måde. For her kan jeg jo vælge de grove grøntsager, som næsten ingen kalorier giver, men giver stor mæthedsfølelse.

   Det er et sindssygt flot vægttab du har gennemført!

 2. Pingback: Måltidserstatning med Nutrilett

 3. Pingback: Vind Nutrilett produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier