Pavement Slip Ons

19.05.2014 af: Tine Kategori: Inspiration, Samarbejde

Når vi når 1. maj går jeg helst i sandalen eller ballerinaer ind til vi når 1. september. Men jeg er lidt udfordret når det er sådan er dårligt vejr, som det har været i dag. Jeg vil nemlig helst ikke trække i støvlerne igen, men det er bare ikke så praktisk at trippe rundt i hverken sandaler eller flats, når man skal forcere store vandpytter. Jeg er derfor på udkig efter nogle slip ons.

Jeg prøvede nogle i Bianco tidligere på måneden, men har nu kastet min kærlighed efter disse fra Pavement. De findes i et væld af farver hos Eshoes, som sælger en masse produkter i god kvalitet, men når nu det er sommer, så kunne jeg godt finde på at springe ud i enten taupe eller rosa. Tror begge ville passe perfekt til mine yndlingsbukser fra Saint Tropez.

Eshoes er et helt nyt bekendtskab for mig, men de har en del kendte mærker: New Balance, Hummel, Vagabond, Birkenstock… you name it! Og så er der både sko til voksne og børn. Jeg køber faktisk mange af vores sko online. Og med gratis fragt, gratis bytte og dag-til-dag levering, så ville Eshoes være et oplagt sted at handle fremover.  Det giver nemlig lidt tryghed og ro, at ungerne kan prøve skoene hjemme i fredelige omgivelser. Og hvis de så ikke passer, så er det jo bare at sende dem tilbage igen.

Indlægget er lavet i samarbejde med Eshoes

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Pavement Slip Ons

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier