Sofias tøj til brylluppet

12.05.2014 af: Tine Kategori: Bryllup, Børnetøj, Nye køb, Tumling

Sofias tøj til den store dag har voldt mig mange kvaler. Hun er nemlig ikke den store kjole-pige, og jeg ville derfor helst ikke putte hende i en alt for fin kjole. Men jeg synes alligevel heller ikke at hun skulle i bukser. For det har hun jo på til hverdag. Kompromiset blev derfor en stretchy glimmerkjole fra Wheat. Den er festlig, men alligevel til at suse rundt i – for det gør Sofia;-)

Kjolen var dog det sidste køb. For det hele startede med de fine sandaler fra Angulus. Jeg har luret på dem i mange måneder, men har simpelthen været for nærrig til at give knapt 800 kr. for dem. Især når de “kun” skulle bruges som par nummer to. Til vuggestuen har vi nemlig allerede indkøbt et par udmærket Ecco sandaler. De sidder super godt på hendes fod, og så er de altså lidt mere praktiske i en sandkasse end de sarte Angulus sandaler. Men når der er fest, så lad der være fest. Så da jeg så at  de var sat ned til 375 kr., så slog jeg altså til. De er fundet i et lokalt shoppingcenter og solgt som rejseprøver. Hvad det lige præcis betyder ved jeg faktisk ikke. Men de er fine og ubrugte, og så er jeg glad:-)

Anton har selvfølgelig også fået nyt tøj og sko, og det skal jeg også nok vise frem ved lejlighed.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Sofias tøj til brylluppet

  1. Hun bliver super sød er jeg sikker på 🙂 Både kjole og sko er rigtig fine og fint til en lille pige, som ikke rigtigt er en kjolepige 🙂

    • Jeg har aldrig haft nogle intentioner om at putte hende i et tylskørt. For sådan en pige er hun bare ikke. Men jeg ville jo stadig gerne have hende i en fin kjole på den store dag. Så jeg synes glimmerkjolen er et godt alternativ. Sandalerne er bare to die for. Og dem er hun heldigvis også selv vild med. Hun har allerede testet at de kan løbe og danse;-)

  2. Hun bliver da den fineste! Skoene er helt fantastiske (og til en virkelig god pris!) og kjolen er også super sød – uden at blive ‘for meget’ 🙂

    • Sandalerne er et kup! Der stod mange fine par til den pris, så det var virkelig svært at vælge. Jeg er ikke selv til kæmpe kjoler på små piger. De ligner lidt udklædningsdukker:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier