Grey Top

29.04.2014 af: Tine Kategori: Bryllup, Dagens

 

Bluse fra Saint Tropez, jeans fra Junarose, flats fra Zara, ur fra Guess og bangle fra byBiehl

Jeg har spenderet det meste af dagen inden for på en messe i Fredericia. Ret ærgeligt når nu det gode vejr forsvinder igen! Men jeg nåede endnu en dag med bare fødder i ballerinaerne og eeeelsker det;-). Ballerinaerne er et par af favoritterne fra Zara, som jeg købte sidste år på Mallorca. De glimter så fint, og glimmer skal man jo aldrig gå ned på.

Blusen er ny og fra Saint Tropez. Faktisk er jeg ret glad for Saint Tropez for tiden, og synes deres stil bliver mere og mere moderne. For få år siden, ville jeg mere kategorisere deres tøj som lidt mere traditionelt, men jeg synes de laver nogle fine ting. De rammer nok min stil meget godt med nogle klassiske ting med et lille twist.

Jeg er for resten for alvor ved at mærke presset fra det forestående bryllup. Selvom vi har uddelegeret det fleste opgaver, så skal der alligevel tages stilling til mange ting. Hvordan skal bryllupskagen se ud? Hvem skal levere blomsterne? Hvordan skal vi fragtes til og fra kirken? Hvornår skal jeg have lavet negle? Hvad skal ungerne have på? Lige nu er der så mange ubesvarede spørgsmål at jeg bliver helt ør i hovedet. På mandag skal vi dog ud til stedet, hvor vi skal afholde brylluppet for at få de sidste ting på plads mht. maden, borddækningen osv. Så her kan jeg forhåbentlig sætte kryds ved mange af punkterne på min efterhånden lange liste.

 

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Grey Top

 1. Selvom man uddelegerer alt, vil der altid være småting der giver en smule pres 🙂 Vi havde en ven, som er blomsterbinder, så hun stod for blomster (at jeg så næsten glemte buket før jeg gik ind i kirken og de ikke havde sat blomsterne rigtigt på feststedet, snakker vi ikke om ) Med kage brugte jeg pinterest som inspiration, vi bagte den selv, og den lignede slet ikke, men den smagte godt og folk syntes det var orginalt.
  Min søster har købt tøj til hendes i magasin. Jakkesæt og en fin hvid kjole, men de er også 10 og 6.
  Men ting går galt på den dag, men man nyder den alligevel. – tro mig, når jeg ser tilbage gik 15 ting galt ca og det er stadig den bedste dag til dato ..
  Min mand stod for transport fra kirke til hans forældre (små 200 m) og det endte i kaos og jeg blev transporteret i en trillebør 🙂 for jeg skulle jo ikke gå 🙂

  • Jeg håber at alle de små ting falder på plads snart. Det er egentlig ikke fordi jeg føler mig presset, men jeg synes der er mange ting, som der skal besluttes. Også ting, som jeg egentlig ikke har en holdning til normalt. Jeg er faktisk ret low key, og har egentlig ikke så meget imod om servietterne bliver hvide eller lyserøde:-)

   Mht. ungernes tøj, så har jeg ret svært ved at finde en kjole til Sofia. Anton har fået en lille hvid Ralph Lauren skjorte, så han skal nok blive fin at se på.

   Det er da ret romantisk at køreturen efter kirken endte i en trillebør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier