Bryllupskagen

28.06.2014 af: Tine Kategori: Bryllup, Mad

Jer der læste med før brylluppet kan nok huske, at jeg var lidt nervøs for hvordan kagen nu ville komme til at se ud og ikke mindst smage. Det var nemlig kokken på feststedet, der skulle stå for den, og han var mildest talt lidt svært at få information ud af. Men vi endte med at få det at vide et par dage før.

Kagen er kagebunde med lys chokolade- og sherrymousse. Pyntet med friske bær. Ikke den traditionelle bryllupskage, men en kage lige efter vores smagsløg. Den smagte super godt, og de friske bær opvejede den lidt tunge mousse perfekt. Kagen havde det svært i varmen og den var faktisk ved at smelte væk. Men vi fik toppen med hjem til dagen efter. Uhmm!

Kagefigurerne er Hoptimister, som jeg har pyntet med butterfly og slør. Dem har vi selvfølgelig stående derhjemme nu. Hver gang jeg kigger på dem, kommer minderne om den gode dag frem. Så dejligt!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Bryllupskagen

  1. Super sjov med hoptimisterne på toppen 🙂
    Og kagen er meget enkel, men flot og smagen lyder lækkert.
    Hilsen
    Bente K.

    • Tak, Bente. Synes Hoptimisterne var et festligt indslag. Og så kan jeg godt lide ideen om at have dem stående i stuen bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier