Hvid blondetop

23.06.2014 af: Tine Kategori: Dagens

Jeg er svært glad for min bluse med blondeærmer fra Saint Tropez. Faktisk jagter jeg den på udsalg i en anden farve, så sig gerne til, hvis I falder over den. Jeg ved at den også findes i navy, og den ville jeg gerne eje. Jeg har købt min i Saint Tropez butikken på Strøget, men har ikke set bluserne online endnu.

Vi kører lidt rundt i sygdom i disse dage. Som jeg skrev i går, så fik Anton pludselig feber i lørdags, og i dag blev det så Sofias tur. Begge unger kom ellers glade hjem fra institutionen, men under aftensmaden gik Sofia totalt kold. Hun måtte puttes allerede før klokken slog seks. Jeg tænkte at hun bare var træt efter en mandag med meget udeleg, men da hun vågnede brandvarm en time senere, vidste jeg godt, hvad klokken havde slået. Hun havde 39 i feber! Hun kom ind i stuen, fik lidt at drikke, en is og lidt Panodil. Og nu sover hun så i vores seng. Forhåbentlig får hun (og vi) en god nats søvn. Men jeg har allerede forberedt mig på at skulle tage en sygedag i morgen. Kæresten har heldagsmøde, så vi har allerede fordelt rollerne i mellem os. Det gør vi faktisk hver gang, det trækker op til sygdom, så vi ikke står på selve dagen og begge har svært ved at komme ud af møder osv. Det fungerer i hvert fald bedst for os at aftale på forhånd, hvem der tager dagen hjemme, hvis ungerne er syge. Gør I også sådan?

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Hvid blondetop

  1. Ja så vidt det er muligt gør vi… Vi hader også at stå der om morgenen… Heldigvis bor mormor i nærheden og hun har af og til fri og vil gerne tage hende…

    Fin bluse i øvrigt…

    • Dejligt med bedsteforældre. Min mands forældre arbejder stadig og det gør mine også – samt de bor på Lolland. Så vi har desværre ikke den mulighed endnu. Men med lidt koordinering og forstående chefer, så kan det heldigvis lade sig gøre:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier