Surprice Dinner

08.06.2014 af: Tine Kategori: Dagens

Kjole fra Vila og flats fra Zara

Håber I nydder pinsen! Vi er i fuld gang med at få styr på både det indendørs og det udendørs. Både fordi vi jo ikke er tilgængelige det meste af næste uge, men også fordi man her på Fyn har en tradition med at invitere venner og familie på mad dagen før ens bryllup. De skal jo sørge for æresport ved ens hjem, på feststedet osv., og så foreskriver traditionen at det kommende brudepar beværter med lidt mad og drikke. Ikke en tradition jeg er vokset op med, da æresport i mine øjne altid har hørt sølv- og guldbryllup til. Nå, men det bliver lidt spændende hvordan dagen kommer til at forløbe, for jeg er ret booket op med fodbehandling, negle, oppyntning på feststedet og som prikken over i’et; sommerfest i vuggestuen.  Hvorfor skulle det lige være dagen før vores bryllup?!

I går havde vi arbejdet en vis legemensdel ud af bukserne for at få styr på fliser, buske, bede og meget andet i haven, så jeg glædede mig ærligt talt til en rolig aften i sofaen. Vi havde puttet en kalveculotte i ovnen, og der var nye kartofler, majskolbe og bernaisesauce til. Jeg legede lidt med ungerne i stuen, mens stegen var i ovnen. Pludeslig trådte mine svigerforældre ind i rummet, og jeg fik at vide at de skulle babysitte mens kæresten og jeg skulle ud. Så jeg fik præcis 35 minutter til at vaske jord væk fra under neglene og iklæde mig bare et nogenlunde sæt tøj. Hvor vi skulle hen fandt jeg dog ikke ud af før kæresten bad mig svinge cyklen til venstre ved Sortebro Kro, et formidabelt spisested ved den Fynske Landsby i Odense S.

Han havde bestilt deres junimenu. En 9 retters kavalkade af både kammusling, laks, asparges, stenbidderrogn, sommerbuk, nye kartofler, rabarber og skyr. Det smagte så godt! Sortebro skuffer aldrig. Heller ikke deres vinmenu, som jeg ærligt talt allerede var en smule fuld af ved andet glas. Men det hjælper nok heller ikke at vi startede med et glas champagne på tom mave:-). Jeg nød dog min sidste lørdag aften som en ugift kvinde i fulde drag. Det var helt specielt at sidder der med min kommende mand og tænke på at vi om præcis en uge sad til vores egen bryllypsfest.

Middagen var jo som sagt en ret stor overraskelse, så billederne er taget med en iPhone i tusmørket. Derfor de lidt mørke og slørede billeder.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier