Tie Dye t-shirt

02.06.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Rejser


Bluse fra 2nd Day, jeans fra Junarose, jakke fra Zara og flats fra Pretty Ballerinas

Puha, det var hårdt at komme på job igen efter at have haft fri siden onsdag i sidste uge. Jeg er helt smadret og skulle finde al energi frem for at klare ungernes bad, smøre madkasser osv. Men nu har jeg plantet mig i sofaen med benene oppe og har netop bestilt sommerferie. Vi har haft mange snakke om sommerferie, for det er jo ikke nogen hemmelighed at et bryllup også koster en sjat penge. Så vi synes måske ikke lige der var råd til de helt store udskejelser på feriefronten. Til gengæld har vi også været enige om at vi meget gerne ville på solferie i udlandet. Det er nemlig et år siden vi var afsted sidst, og vi trænger efterhånden til at komme lidt væk. Det lyder måske lidt forkælet med den udlængsel, men vi er begge nogle som tanker energi på sol-/daseferier, og derfor er det vigtigt for os at komme sydpå fra tid til anden, da man her næsten altid er garanteret godt vejr.

Ferien kommer til at foregå på et all inclusive Star Tour hotel i Palma Nova på Mallorca. Det er nøje udvalgt til børnene og der er da også både piratskibe, vandrutsjebaner og legeplads til dem. De kommer til at fare rundt hele ugen:-). Forhåbentlig kan vi så nyde lidt voksetid de lune aftener på vores tagterasse. Vi har nemlig valgt at give den gas, og har bestilt en lejlighed med privat tagterasse og ditto jacuzzi. Det er vel det nærmeste man kommer en bryllupsrejse med to små børn?!

Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “Tie Dye t-shirt

 1. Det lyder da aldeles fantastisk! Selvom jeg har gået hjemme længe og for så vidt har masser af tid til at slappe af, trænger jeg også virkelig til en ferie – afslapning er bare bedre, når man er ude 🙂

  • Ja, lige præcis. Hjemme går man jo også en masse praktiske ting, så det er bare vigtigt at komme lidt ud. Hvad enten man så er til ferie i DK eller i udlandet:-)

 2. Det som er skønt ved ferie sydpå er solen, varmen og maden.
  Man skal ikke tænke på indkøb, madpakker, aftensmad og vasketøj.

  Elsker at komme afsted. Vi tager 10 dage til kreta – til et super skønt sted hvor vi også var sidste år.

  Har været på Mallorca 2 gange.
  Den ene gang var i 2010 hvor vi boede på Viva bahia i alcudia. Super hotel, hvor vi også havde tagterrasse med havudsigt og jacuzzi….. Så dejligt.

  Min (pleje)søster skal giftes samme dag som dig. De holder det hjemme i haven, så håber på godt vejr.
  Hvor skal jeres bryllup holdes henne ?

  • Jeg er helt enig. Det er bare anderledes at tage sydpå. Maden er anderledes, solen er varmere og jeg kan slappe mere af.

   Jeg har aldrig været på Kreta, men det var faktisk med i vores overvejelser for sommerferien i år. Vi fandt nemlig et fint og børnevenligt hotel. Det må blive til næste år. Hvor skal I hen på Kreta?

   Vi skal holde vores bryllup i nogle selskabslokaler i udkanten af Odense. Det er et ældre sted, som er blevet sat i stand, og ejes af en fyr på min alder, som er kok. Så vi har købt en pakkeløsning hos ham.

   Tillykke med din søster. Håber at vejret holder – både for hendes og for min egen skyld:-)

   • Hej igen.
    Vi skal bo i platanias.
    Vi har booket en 3 værelses lejæighed på hotel blue dome.
    Kæmpe terasse med havudsigt.
    Det blir så godt. Trænger bare til afslapning. Det har været et hårdt og travlt år på arbejde.

    Glæder mig til at høre om jeres bryllup og se billeder af dig i din kjole efter den 14. Juni.

    • Det ser lækkert ud. Det link må jeg gemmer til hvis vi skal til Kreta på et tidspunkt. Altid dejligt at stedet er blevet anbefalet af nogle:-)

     Jeg håber at kunne vise en masse fine billeder efter brylluppet!

  • Tak:-)

   Glæder mig så meget til ferien. Håber vi kan få slappet lidt af mellem ungernes leg i vand og på legeplads;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier