Skønt sengetøj

17.07.2014 af: Tine Kategori: Inspiration, Nyt, Samarbejde

Jeg løftede sløret for nogle af vores bryllupsønsker, og jeg må sige at vi fik mange gode ting. Vi fik både Piet Hein fade, håndklæder i massevis, porcelæn fra Royal Copenhagen og så fik vi sengetøj. Godt nok ikke det fra Sødahl, som jeg viste jer, men derimod et fra Hay, som vi også havde ønsket os. Og det er bare super lækkert at sove i. Vi snakkede netop om den anden aften, at vi ville udskifte alt vores nuværende sengetøj, fordi det bare er så lækkert at sove i noget blødt og godt. Ikke at vores nuværende sengetøj er mega slidt, men det har efterhånden nogle år på bagen, og det er efterhånden lidt nusset i hjørnerne.

Jeg har stadig ikke glemt sættet fra Sødahl, og man kan faktisk få det gule på tilbud hos Dynefabrikken.dk her. De har faktisk også de håndklæder, som vi fik i stakkevis. Nemlig Sødahls luksushåndklæder med sølvbrodering. Jeg glæder mig til at tage dem i brug, da der ikke er noget bedre end et dejligt fluffy håndklæde. Min mand kan godt li’ dem stive som en hamphandske, så han kan bare få lov til at bruge de gamle håndklæder;-)

Indlægget er lavet i samarbejde med Dynefabrikken.dk

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Skønt sengetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier