Dagens i sensommersolen

28.08.2014 af: Tine Kategori: Dagens

Bluse fra H&M, jeans fra Junarose, flats fra New Look og ur fra Michael Kors

Ahmen, hvor er det bare dejligt at vi igen har temperaturer på den gode side af 20 grader. Jeg synes dog stadig det er koldt om morgenen, så derfor kører jeg altså lange bukser og lukkede sko i form af ballerinaer. Jeg lå nemlig syg det meste af sidste uge, og vil helst ikke i gennem en forkølelse mere. Så det er bare med at holde fusserne varme.

I morgen tager manden til bankstævne (læs: mest alkohol, mindst sport) og så er jeg ellers alene med banditterne ind til søndag eftermiddag. Heldigvis kommer mine forældre på besøg, så der er nogle at lege med når mor trænger til en pause. Mine forældres ankomst betyder heldigvis også at jeg kan tage med Anton til sæsonstart på svømning. Sofia startede i onsdags, på et nyt hold, og hun er nu i vandet alene. Altså med trænere men uden forældre. Det er godt nok lidt mærkeligt at min 3 årige tøs pludselig er blevet så stor, så jeg bare skal kigge på fra sidelinjen. Men hun klarede første rigtige svømmetræning så flot, og selvom det giver et stik i hjertet at hun kan klare sig uden mig i svømmehallen, så er jeg så stolt af hende. Hun har gået til svømning hele sit liv, og elsker det, så det bliver spændende hvornår hun lærer at svømme uden vinger og bælte. Jeg er i hvert fald sikker på at hun nok skal styrte rundt i poolen næste sommer:-)

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Dagens i sensommersolen

  1. Åhhh ja de bliver skisme så store.

    Haha kender alt til det der med mest alkohol – knap så meget sport 🙂
    De bankfolk er alt andet end kedelige…

    • Det går så stærkt!

      Jeg er spændt på i hvilken tilstand manden kommer hjem fra bankstævne. Der er jo et par unger, der ikke har set deres far i over 2 dage, så han får nok ikke fred til at sove rusen ud:-)

    • De går i Højme.

      Vi har også gået i Bullerup, men jeg blev så træt af de små omklædningsfaciliteter til sidst. Og så lå Højme tættere på da vi flyttede til Odense S:-)

  2. Syntes nu godt vi kunne få lidt mere af det gode sensommer vejr. Selfølgelig har vi haft en god sommer, men behøvede det at ende så brat 🙂 Flotte billeder for øvrigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier