Så skete det endelig!

18.08.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Snik snak

Kjole fra Saint Tropez, flats fra Pretty Ballerinas, bangle fra ByBiehl, halskæde fra H&M og ur fra Marc by Marc Jacobs

Jeg er blevet moster igen. Min dejlige lillesøster fødte en lille pige i går eftermiddags, og jeg har selvfølgelig allerede nusset og dikket hende, altså babyen, efter alle kunstens regler. Hun er så lille og fin, og hendes lyde og duft går lige i moster-hjertet. Jeg havde ellers spået at hun ville komme til verden i dag, men min søster har været fødeklar længe og er nok glad for at det skete før tid. Hun har nemlig (igen) ikke haft den letteste graviditet. Kvalme, svimmelhed og feber har fyldt en stor del, og så kan det godt være svært at passe et job som selvstændig frisør.

Det er egentlig sjovt, at der kan være så stor forskel på graviditeter. Jeg har ikke prøvet at have et eneste minuts kvalme i nogle af mine graviditeter, så jeg aner slet ikke hvad folk snakker om, når de er ved at gå under af ubehag. Det meste af tiden, synes jeg egentlig det var ok at være gravid. Jeg var langt i mine graviditeter før maven begyndte at tynge og sætte sig som gener på bækkenet. Dog kunne hvile afhjælpe det. Det største problem var nok med Anton, da jeg 14 dage før termin lagde mig syg med høj feber og hoste. Jeg havde simpelthen ikke kræfter nok til at hoste, og når jeg endelig gjorde det, så var maven ved at sprænge. Sådan føltes det i hvert fald. Jordemoderen sendte mig dengang på fødegangen for at få kørt en strimmel, for ovenpå sygdom havde jeg tabt mig en del, og baby virkede mindre.  Men alt var heldigvis ok efter et par timer til observation på fødegangen, og jeg blev sendt hjem med beskeden om at bage lidt færdig. Og man må sige at Anton blev bagt færdig, for han kom præcis på han terminsdato. Sofia kom 5 dage efter termin:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Så skete det endelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier