Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kähler Jubilæumsvase fra Luxoliving.dk

19.08.2014 af: Tine Kategori: Bolig, Nye køb, Samarbejde

20140819-094248-34968813.jpg

20140819-094248-34968299.jpg

I forrige uge modtog jeg den fine Kähler Jubilæumsvase med posten. Jeg havde allerede i maj måned reserveret den hos Luxoliving.dk, fordi den jo lod til at blive udsolgt på rekordtid. Dog kan jeg se at man stadig kan få fat i den i butikkerne, så hvis man er lige så forelsket i den som mig, så er det bare ned til den nærmeste isenkræmmer. Imerco sælger den vist fra på mandag af.

Jeg har i forvejen en del Kähler ting, men denne vase passer perfekt ind i vores hjem. Vores gulve har nemlig samme farvetone, som striberne i vasen, så det ser så fint ud når den står med flotte blomster i.

Jeg kendte faktisk ikke Luxoliving.dk før jeg i maj søgte webshops, der tog imod forudbestilling på den fine Kähler vase. Men de har jo rigtigt mange gode  mærker. Både ting til boligen som Normann, Muuto og Ferm Living, men også smykker fra fx Stine A og Line & Jo. Og så har de faktisk også lidt til børnene i form af Sebra og Heico.

Indlægget er lavet i samarbejde med luxoliving.dk, men vasen er købt og betalt af mig selv

 

Print Friendly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier