Et Saint Tropez Outfit

15.08.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Bluse og bukser fra Saint Tropez, flats fra Pretty Ballerinas, ur fra Marc by Marc Jacobs og bangle fra ByBiehl

 Jeg var en omvandrende Saint Tropez reklamesøjle den anden dag. Jeg købte bluse og bukser før vi tog på ferie, og har faktisk skambrugt det hen over sommeren. Bukserne er dejligt luftige, og blusen er bare behagelig. Jeg synes det er så svært at vælge tøj for tiden, for det ene øjeblik skinner solen og det andet står det ned i stænger.

Heldigvis var vejret godt, da jeg var til cross fit i onsdags. Det var så dejligt at komme i gang igen. Men nøj hvor er jeg øm. Også selvom det er to dage siden nu. Mine arme og mine lår er i hvert fald blevet banket godt igennem. Desværre har jeg fået løberknæ, så jeg kan slet ikke løbe for tiden. Øv! Så nu må jeg lige prøve at power walke lidt, og lave nogle styrkeøvelser og så håbe på at knæet bliver godt igen. Jeg var lige kommet så godt i gang med at løbe, men mit knæ har åbenbart ikke kunne følge med. Så nu må jeg lige revidere mit løbeprogram, så jeg ikke ender med store skader.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Et Saint Tropez Outfit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier