Status uge 8

28.09.2014 af: Tine Kategori: Børn, Mad, Vægttab

IMG_4973.JPG

Vi har været ramt af sygdom næsten hele denne uge, så overskuddet har ikke været det største. Det startede med at Anton var hjemme mandag og tirsdag med feber og hoste, og torsdag aften var Sofia så feberplaget. Inden vi gik i seng havde hun røde knopper på kroppen og i ansigtet. Det har senere vist sig at være skoldkopper. Nu venter vi bare på at Anton får det, så vi kan arbejde fuld tid igen! Godt med nogle forstående chefer og mulighed for at flexe.

Nå, men det skulle jo ikke handle om sygdom. Men det fylder bare meget, når man ikke har det normale overskud til at handle eller til at lave mad. Ingen af ungerne har spist særligt meget denne uge, så det udnyttede jeg ved at lave en asiatisk kyllingeret med chili og ingefær. Elsker den type mad, og levede faktisk af resterne et par dage.

Onsdag fik jeg trods træthed og regnvejr presset mig selv til kvinde cross. Det foregår jo udendørs, så jeg skulle virkelig sparke mig selv bagi da regnen silede ned 10 minutter før afgang. Det endte dog med at være en fantastisk træning med bike & run. Altså hvor man teamer op to og to, og skiftes til at løbe og cykle ved siden af hinanden. Man får virkelig pulsen op og vi endte med at gøre det i 25 minutter. Det var virkelig effektiv intervaltræning. Der var inkluderet stop på ruten, men det indeholdt 5 øvelser a la squats, burpees osv., så pulsen er konstant oppe. Det er sådan nogle øvelser, jeg elsker ved kvinde cross. Jeg ville nemlig aldrig gøre det selv. Jeg kan sagtens løbe en tur, men jeg får ikke presset mig selv på den måde. Efterårssæsonen er snart forbi, men jeg tager vinteren med også. Sidste træning er lige før jul, så det bliver lidt spændende om jeg kan motivere mig selv i de mørke og kolde måneder.

Denne uge har budt på snyd i form af fredagsmorgenbrød, romkugler, vingummier, vafler og sød sodavand, men vægten siger alligevel -0,7 kg.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier