På landet

25.09.2014 af: Tine Kategori: Børn

IMG_4903.JPG

IMG_4905.JPG

IMG_4899.JPG

IMG_4902.JPG

IMG_4906.JPG

IMG_4909.JPG

Søndag formiddag fandt vi helt tilfældigt ud af at der var Åbent Landbrug, som går ud på at udvalgt landbrug holder åbent for offentligheden. Informationen kom fra en sød veninde fra min mødregruppe, som kom til en hurtig sludder midt i bagning af pølsehorn. Vi havde ellers bare planlagt en stille søndag, da Anton var lidt ramt af feber og hoste. Men vi tog en hurtig beslutning om at pakke ham ind i varmt tøj og fylde madpakken med nybagte pølsehorn og smoothies. Og det fortrød vi ikke!

Ungerne have et par spændende timer på en mælkeproduktion i Odense V. Der var både køer i massevis, store traktorer, legeområde og halmballer til at kravle på. Højdepunktet for Sofia var da køerne blev ledt fra malkemaskine til stald. Hun stod på første parket og heppede på køerne som en ægte roligan. ‘Kom så ko, kom så ko’!
Anton var trods feber meget fascineret af de store maskiner. Han var ikke til at drive væk, da han fik lov til at sidde i en traktor. Og han var meget benovet da vi på vej tilbage til bilen, mødte både mejetærsker, gyllespreder og ladvogn. Han var fuldstændig i koma.

Vi har faktisk ikke været så gode til at benytte os af sådanne (gratis) initiativer, men søndagens succes gav blod på tanden. Vores unger elsker at være uden for, så vi skal klart opsøge det noget mere.

Var I afsted i søndags?

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “På landet

 1. Ja vi var afsted 🙂 første gang vi prøver det og bestemt ikke sidste. Vi kunne dog ikke finde noget i Odense så smuttede til Ørbæk. Det gjorde det dog på ingen måder det skidt. De gør jo alt for at ungerne får en fed oplevelse. Trolden var meget træt og faldt straks i søvn i bilen på vej hjem 🙂

  • Vi skal helt sikkert også af sted næste år. Ungerne var helt opslugt af det.
   Vi fandt et sted i Odense V, tæt på motorvejsafkørslen, så det var kun lige 15 minutter hjemmefra.

 2. Jeg har læst til dyrepasser førhen, så kender til landmandslivet, samt en tidligere kæreste var ved at uddanne sig til landmand.
  Jeg var dog ikke afsted til åbent landbrug i år, men mine forældre var. Øv at de havde lukket hele svine-afd. ned her på Sjælland, i frygt for noget sygdom i besætningen.

  • Ha ha, det vidste jeg ikke at du havde læst til! Åbent landbrug kan varmt anbefales, for det er virkelig hyggeligt at snuse rundt på en gård.

 3. Pingback: Dagens i Black Swan Kimono & Second Female Jeans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier