Advent give-away #2

07.12.2014 af: Tine Kategori: Konkurrencer

IMG_5913.JPG

Mange tak for den store opbakning til konkurrencen i sidste uge. Det er det, der gør at jeg finder tid til at kontakte firmaer, der gider sponserer præmier til min lille blog. Nogle gange får jeg selv noget med, og andre gange går alt til jer læsere. Begge dele er fint for mig. Jeg lever på ingen måde af bloggen og den er egentlig bare en fritidsinteresse, som jeg ikke kan/vil slippe. Jeg har ingen intentioner om at tjene penge på at blogge, men fra tid til anden får jeg sponsorgaver eller penge for at skrive et indlæg. Jeg bruger dog aldrig affiliate links, så I vil på intet tidspunkt støtte mig ved at trykke ind på de links, som jeg har i mine indlæg. Og sådan vil jeg have, det skal fortsætte. Jeg blogger fordi jeg elsker det, og ikke for at tjene penge eller for at blive belønnet for min tid, jeg ligger i det. Nogle gange er der mange indlæg om ugen, og andre gange få. Sådan må det være, når jeg samtidig har en mand, to børn, et job og en masse fritidsaktiviteter, der også skal passes.

Det blev en længere smøre for at præsentere denne uges give-away:-). Læg en kommentar, og deltag i konkurrencen om at vinde et par smukke øreringe og en festlig stor clutch med pailletter. Jeg trækker vinderen søndag den 14/12 kl. 12.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

24 thoughts on “Advent give-away #2

 1. Smukt smukt smukt…. Gad jeg vitterligt godt vinde, og skønt med “åbenhed” (mangler et bedre ord) om betaling og samarbejde, har det som dug, dog uden helt så mange at samarbejde med (ej heller så mange faste læsere) men det er en interesse i mit tempo når jeg har lyst.
  God søndag 🙂

 2. Jeg er glad for, at din blog er som den er 🙂

  Det sæt ville jeg virkelig gerne vinde – jeg mangler altid en taske når jeg skal i byen, og denne ville jo klart kunne gå til alt! For glitter og pailetter er jo næsten en neutral 😉

 3. Åhhh! Som selvmedlidende ledig med hang til glimmer, tasker og smykker, så ville jeg elske at vinde denne give away – av min arm det er fint!

  Og tak for al det arbejde du ligger i det Tine, du er sej!

  – Maj 🙂

 4. Endnu en skøn præmie du har fået tryllet frem 🙂
  Og dejligt at du er åben og ærlig omkring din blog.
  hilsen
  Bente K.

 5. Hvor er det bare nogle lækre give-aways! 🙂

  Wauw, hvor er de bare smukke, de øreringe! 🙂 Dem kunne jeg godt se matche mit nytårsoutfit perfekt!

 6. Hej Tine.
  Du er den perfekte blogger! Jeg har netop slettet en del af de blogs, som jeg fulgte. Jeg gider nemlig ikke at læse det ene sponsoreret indlæg efter det andet! Du skriver så ærligt om ALT mellem himmel og jord. Samtidig er det hyggeligt at følge en gammel veninde, som jeg desværre ikke har rigtig kontakt til – kun på de sociale medier

  • Tak, søde Maria. Det blev jeg lige nødt til at kommenterer på selvom jeg helst undgår at svare på kommentarer i en give-away. Jeg håber at min personlighed skinner i gennem på bloggen. Det kan du jo svare på, da vi kender hinanden:-). Det er så hyggeligt at venner og bekendte læser med, og det er netop jer læsere, der får mig til at fortsætte bloggen trods en stresset hverdag. Jeg elsker at dele alt muligt, og tænker at mange af jer døtre, søstre, mødre og veninder står i den samme situation som mig.

 7. Den er godt nok smuk. 🙂 Den sidder jeg gerne hapse, så den kan pifte min sorte kjole op til jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier