Advent Give-Away #3

14.12.2014 af: Tine Kategori: Konkurrencer

Så er det tid til at åbne endnu en låge i adventsjulekalenderen, og denne uge står den på ren forkælelse. Jeg har nemlig samlet en bunke lækre produkter fra Yves Rocher. Der er en lille fin æske med fire øjenskygger. Specielt udvalgt til at lave smokey eyes med. Der følger sågar en vejledning med, så alle kan lave en perfekt jule- eller nytårsmakeup. Og så kan man jo lave røde læber med læbestiften. Ud over det er der en exfoliating shower gel til badet. Den dufter himmelsk af hindbær, og den triste vinterhud får lidt liv igen. Efter badet kan man smøre sig ind i en tørolie, og så er benene ellers klar til de korte kjoler;-)

Læg en kommentar, skriv gerne hvad du meget gerne vil læse (mere) om her på bloggen. Vinderen trækkes søndag den 21/12-14 kl. 12.

Vinderen af denne uges give-away blev Iben. Stort tillykke.

Print Friendly, PDF & Email

16 thoughts on “Advent Give-Away #3

  1. Synes indlæg om din hverdag er hyggeligst. Måden du skriver på, er ærlig og virker ikke som om du forsøger at opbygge et perfekt univers om dig og fin hverdag med børn og arbejde. Super hyggeligt.

  2. Jeg er og har været stor fan af dine #mandagsglimt indlæg (kan pludselig ikke huske hvad det egentlig hed?) Med et blik i hverdagen med småbørn. Derudover generelt outfits, gerne krydret med lidt tanker om styling og tøjets kvalitet

  3. Jeg kan super godt lide dine outfitbilleder – har flere gange taget mig selv i at tænke at det der skal jeg også lige ud og kigge på :-). Så bliv endelig ved med at poste dem!

  4. Jeg holder af alle dine indlæg, men synes virkelig at dine outfit post og kost indlæg inspirerer.

    • Men det kunne også være fedt med sådan en “jeg har købt”-opsamlingsliste, om det så er bolig, tøj, hudpleje, makeup eller hvordan..

  5. Kunne være super lækkert med sådan en gave, men skruer ikke forventningerne op, for vinder aldrig noget alligevel:/:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier