Elsa kjole på ebay

06.02.2015 af: Tine Kategori: Børn, Inspiration

 

Nu skrev jeg den anden dag at Sofia ikke er en prinsesse-pige…. og så viser jeg hende i dag frem i en Elsa kjole! Det passer jo ikke rigtigt sammen. Men da det for 14 dage siden gik op for mig at det snart var fastelavn, klikkede jeg en Elsa kjole hjem på ebay. Hun havde nemlig et par dage i træk snakket om Elsa og Anna, så det er åbenbart et hit i børnehaven. Så jeg tænkte at jeg kunne spare en del penge ved at få den hjem fra Kina. Jeg havde jo luret at den kostede op mod 250 kr. i legetøjsbutikkerne. Det er jeg simpelthen for nærig til at give .

Jeg kan ikke finde link til sælgeren, da denne er lukket ned, men der er masser af kjoler at finde. Jeg var så heldig at finde en kjole til under 40 kr. med fragt – og den kom ydermere frem. Jeg har faktisk også købt kostume til Anton på ebay. Jeg regner ikke med at han gider klædes ud, så jeg “snyder” ham med et par bløde bukser og en ditto bluse, hvor der er Shrek på forsiden. Egentlig havde jeg bestilt Woody fra Toy Story, men der dukkede en Shrek version op. Sådan er det med ebay. Nogle gange er man heldig og andre gange er man ikke. Jeg har dog 7,9, 13 ikke oplevet at varer ikke dukkede op, så jeg kan klart anbefale det. I sær når kvaliteten ikke behøver være i top, og det måske kun er noget, som skal bruges i meget kort tid. Og det med kort tid er jeg næsten overbevist om, for da pædagogen i børnehaven den anden morgen spurgte Sofia, hvad hun skulle være til fastelavn, svarede hun “løve”. Så hun nægter nok at hoppe i kjolen når det kommer til stykket. Dog kan jeg ikke nå at købe et løvekostume på ebay, for leveringstiden kan jo være lang. I vores institution fejrer de først fastelavn 17. februar, men jeg tør alligevel ikke tage chancen og bestille flere kostumer. Når det er varer fra Kina, kan der godt være 3-4 ugers leveringstid.

Hvad skal jeres børn være til fastelavn?

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Elsa kjole på ebay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier