Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kvalitetstid…

02.04.2015 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

…er lige netop hvad vi har i disse dage. Alting foregår på børnenes præmisser, og vi har ind til videre været i legeland, cyklet i blæsevejret, været i svømmehallen, været ved stranden samt har besøgt mormor og morfar, og deres sommerhus. I morgen står den på påskefrokost med hele familien, og vi har brugt dagen på at koge hamburryg og kartofler, og så har vi lavet Gateau Marcel. Vi bliver 14 mennesker, så der bliver drøn på! Men jeg elsker højtiderne hvor der er fokus på samvær med familien – også den dem, man ikke ser så tit.

I det hele taget elsker jeg foråret. Der er mange små ferier og forlængede weekender, hvor man kan tage væk, eller bare nyde tiden med familien. Sidste år var vi i Weissenhäuser, og det pønser vi på igen. Det var et kæmpe hit både for børn og voksne. Dog skal vi lige finde det rette tidspunkt, for vores familiekalender er allerede ret booket.

Hvis I har nogle gode tips til små getaways med småbørn hen over foråret så sig meget gerne til. Både i Danmark, men også gerne Nordtyskland eller Sydsverige.

God påske 🙂

Print Friendly

2 thoughts on “Kvalitetstid…

  1. det ser så hyggeligt ud det billede…

    Vi har også overvejet en getaway her i foråret men synes det er lidt pricy.
    I stedet har vi købt årskort til hhv Legoland og Odense Zoo for det får både vi og Julie mere ud af. Så gør det heller ikke så meget hvis besøget kun varer halvanden time,.

    • Jeg synes faktisk ikke en tur i sommerhus et sted i DK koster så meget. Især ikke hvis det er steder, hvor man selv kan lave sin mad. Så behøver det ikke blive vildt dyrt. Men det er selvfølgelig stadig en udskrivning:-)

      Årskort er også en god idé. Vi benytter os også af 10 turs kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier