Lørdagens i ny blondebluse

22.06.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye købBluse fra Only, jeans fra Educe og peep toes fra Sofie Schnoor

I lørdags var vi til 40 års fødselsdag, og jeg endte i en nye blondebluse fra Only købt på Zalando. Den kom ind af døren samme formiddag, og da jeg allerede havde besluttet at jeg skulle have jeans på, så passede den jo perfekt til.

Jeg har i det hele taget gang i en kæmpe udskiftning af mit tøj. Bukserne er skiftet løbende, men nu gælder det også overdelene. Efter 15 kg er de simpelthen også blevet for store. Jeg føler mig nogle gange som en lille pige i min mors bluser, fordi de hænger sådan på mig. Heldigvis har jeg kunne give alt tøjet videre til en god veninde, som har været så sød at give mig børnetøj og legesager igennem årene. Det er så dejligt at kunne give noget tilbage. Hun er selv i gang med et vægttab, så det passer meget godt med at flere garderober opdateres på samme tid:-)

Jeg blev så glad for blusen, at jeg nu også har bestilt den i sort. Den hvide måtte jeg smide 65 kr. for, mens den sorte stod mig i 90 kr. Så det er ikke fordi jeg er blevet ruineret! Jeg prøver nemlig at lægge penge til side til en Londontur i oktober, men det er altså svært ikke at købe noget, når det meste er blevet for stort. Så jeg giver mig selv lov til at købe nyt, så jeg ikke skal gå sommeren i møde i alt for oversize bluser og hængerøvsbukser.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier