Dagens fra Vejle Fjord Hotel

18.06.2015 af: Tine Kategori: Dagens

Kjole fra Carmakoma og jakke fra Selected Female

Manden havde som sagt bortført mig til Vejle Fjord Hotel i weekenden i anledningen af vores 1 års bryllupsdag. Foruden spa og god mad, brugte vi også tiden på en gåtur i det sindssygt smukke område. Det er slet ikke til at beskrive den flotte have, og et grumset mobilbillede yder den ingen retfærdighed!! Jeg tror faktisk aldrig jeg har været så benovet over den danske natur. Men området ved hotellet gjorde mig mundlam. Hotellet ligger ud til vandet, men ligger så højt at man har den bedste udsigt fra deres terrasse.

Da turen var en surprise, fik jeg ikke meget tid til at pakke, og jeg smed derfor hurtigt noget tøj i tasken. Overraskende nok var jeg ret overdressed ift. de andre gæster?! Jeg kan slet ikke forstå at nogle kan komme traskende ind på en restaurant i hullede cowboyshorts eller joggingbukser. Javist, er Vejle Fjord et spahotel, men jeg synes godt man kan gøre sig lidt umage når man skal spise. Er det bare mig, der har det sådan?

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Dagens fra Vejle Fjord Hotel

  1. Jeg er helt enig med dig. Synes godt man kan gøre lidt ud af sig selv, når man tager ud for at spise og overnatte så et flot sted.
    Men ikke kun der hvor i var, men generelt må man godt peppe sig selv lidt op, når man tager ud på en overnatning, eller bare ud og spiser lidt god mad.

    • Helt enig med dig! Man støder på det mange steder. Jeg synes det er den del af oplevelsen det med at gøre sig klar til at gå ud at spise. Ville føle mig helt forkert tilpas hvis jeg bare mødte op i mit joggingtøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier