Dagens i shorts

06.08.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Shorts fra Vero Moda, jakke fra H&M og flip flops fra Tommy Hilfiger

Shorts er aldrig noget, jeg har på i det offentlig rum. Jeg hader simpelthen mine ben. Eller det er vel egentlig mere mine knæ, som jeg ikke synes er særligt pæne. Men jeg prøver at være ligeglad, og købte i sommerferien et sødt shorts sæt fra Vero Moda. Og jeg havde shortsne på ved stranden – endda hvor der var andre mennesker!

Billedet er fra vores ferie i sommerhus på Lolland, hvor shortsne blev brugt flittigt.Det gør de egentlig også efter vi er kommet hjem. Jeg hopper i dem hver eftermiddag, når jeg kommer hjem fra job. Det er jo bare med at komme ud og få sol på de blege stænger, når nu sommeren endelig har tænkt sig at komme! Det er lidt ærgerligt at sidde på en kontor i 8 timer når solen brager ned, men det er til gengæld også dejligt at kunne nyde solen sidst på eftermiddagen og om aftenen.

Jeg savner dog at være lidt tættere på vandet. I sommerhuset skulle vi bare gå op af trappen bag mig, og så var vi på stranden. Det kunne jeg godt bruge hver eftermiddag – men vi må vist i stedet nøjes med badebassinet. Det er ungerne dog heldigvis helt ligeglade med, selvom de meget gerne vil ud og samle sten på stranden. Det tager dog i hvert fald 25 minutter at køre til den nærmeste strand fra os, og det er simpelthen for lang tid, når vi først er hjemme kl. 16.30. Så det må vi gemme til weekenden.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Dagens i shorts

  1. De ben skal du tage at vise frem noget mere! De er altså virkelig pæne. Og dine knæ ligner alle andres, så lad være med at bekymre dig om dem. Nyd hellere at du har fået så pæne ben af vægttab og træning og smid shorts på noget oftere. Det er da klart det mest behagelige når det er varmt!
    Du giver mig endnu engang håb om at det faktisk kan lade sig gøre at få en pæn krop efter to graviditeter og lidt for mange kg.
    //B

    • Tak, hvor er du sød! Jeg må ærligt indrømme at jeg blev positivt overrasket da jeg så mine ben på billederne. De så ikke dårlige ud in real life, som de gjorde i mit hoved. Så jeg må lidt mere i shortsne.

      Kan se du er godt i gang med mad – og nu også har fået en dejlig cykeltur til arbejde. Det skal nok give noget på vægttabskontoen;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier