Dagens #38

14.07.2015 af: Tine Kategori: Børn, Dagens

Bukser fra Vero Moda, bluse fra Only, jakke fra H&M og flats fra Zara

Sidder i sofaen mens jeg prøver at få Anton til at sove. Han er i et underligt humør for tiden! Alt er galt. Kender I de dage, hvor man ikke kan gøre noget rigtigt? Det startede allerede, da han vågnede i morges. Jeg tog ham op af sengen på den forkerte måde, jeg tog bleen af ham forkert, jeg børstede tænderne på ham forkert, jeg hældte mælken op forkert, jeg øsede havregryn i skålen forkert og jeg tog hagesmækken af ham forkert! Han var bare sur. Sur over alt. Han er en rigtig hidsigkarl, og min tålmodighed bliver sat grundigt på prøve.

Her til aften puttede vi til nat stille og roligt, og der var utroligt nok ikke de store problemer. Begge børn lå i deres senge kl. 19.30, og der var hurtigt stille fra værelserne. Her kl. 20.30 kom Anton dog listende ud fra værelset. Han har åbenbart ligget vågen i en time, og har forceret tremmesengen for at komme ud til mig. Her 20 minutter efter har jeg puttet ham tilbage i sengen 5 gange! Han prøver virkelig grænser af.

Kan godt huske perioden med Sofia også. Med hende skiftede vi hurtigt tremmesengen ud med en juniorseng, for der er selvfølgelig ikke nogen, der skal komme til skade. Så nu må vi på jagt efter noget større til den lille herre:-)

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Dagens #38

  1. Kender kun alt for godt den fase, hvor intet kan gøres godt nok. Jeg lider med dig. Det der her frustrerer mest er de hurtige skift. Bedst som man tror der er fred og idyl, ja så vender frøken Carla på en tallerken og bliver til noget af en drage. Heldigvis har ferien gjort hende godt og antallet af anfald er stærkt reduceret.
    Rigtig god ferie når I når dertil

    • Det lyder bekendt! Det ene øjeblik er Anton glad og snaksaglig, men det andet er han sur og tvær. Han brøler ligefrem af os som en løve;-)

      Jeg tror egentlig også bare han trænger til ferie, men det er godt nok belastende når man selv kæmper for at holde sig ovenvande de sidste dage inden ferien. Jeg håber de 14 dage kan få ham lidt ned igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier